Postoji li ikakve mogucnosti nekakvih promjena na playeru u mobitelu,kao npr: pokazivanje odsviranog vremena,nekakav equalizer ili slicno???
Printable View
Postoji li ikakve mogucnosti nekakvih promjena na playeru u mobitelu,kao npr: pokazivanje odsviranog vremena,nekakav equalizer ili slicno???
nažalost ne, bare dok god ne budemo sposobno mjenjat sam flash, a da on ostane upotrebljiv= Citat =:
Izvorno postao lujito
postoji u video playeru. to mozes uraditi sa p2k advanced manager programom. imas negdje link na forumu gdje se moze skinuti.
Zamia me da li je iko hacknuo onay player sa E398 (ili tako nes) ima cool izgled samo je problem u tome da mu putanja za muziku ne ide kao na mobovima bez mmc, nego on direktno trazi zvuk na mmc, pa me zanima da li se to negdje moze promijeniti d radi na Vxxx Seriji...
Pokusavam to rijesit. Uspio sam to osposobit tako sto sam mob flasho sa E398 MP-om pa sam imao USB menu i kojem sam mogao podesit ocu li koristit internu memoriju ili vanjsku (koju naravno nemam). Moram skuzi koji to seem kontrolira i editirat ga. za sad imam u picture i movies opciju "switch storage media"= Citat =:
Izvorno postao Moonwalker
EDIT: Naravno nebi nikome preporuci da si mob flesha sa E398 MP-om ako nije svjestan rizika u koji ulazi. Nije bezbolna radnja.
Na koju si ga foru uspio flashati?
Standardno, kao i bilo kojim drugim MP-om= Citat =:
Izvorno postao GoGs
samo molim da se držite teme.
No prob.= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Pozdrav
Nisam pitao koji mob... Nema problema, Inovator!