Koji modeli mobitela su dostupni kod nas sa mogućnošću reprodukcije mp3 kao zvuka zvona i koji preporucate?!
Hvala
Printable View
Koji modeli mobitela su dostupni kod nas sa mogućnošću reprodukcije mp3 kao zvuka zvona i koji preporucate?!
Hvala
Skoro svi "noviji" mobiteli
svi symbiani
Aliu ti vjerojatno trazis neki sa stereo zvukom???
Nokia 6680/6681.,6630,ngage
ali ja bi na tvom mijest ceko SE w800i
sve novije motorole i motorole Vxxxserije nokije ma sve ti ima reprodukciju!samo koliko bi ti novaca dao za mob i šta sve još tražiš osim mp3 reprodukcije od funkcija
Od novijih: Symbian Nokie + Nokia 6230(i), Samsung D500, Sony Ericsson K500i, K700i, P910i te nadolazeci W800i i K750i, Motorola V180, V5xx, V6xx, V3, E398, C380, C650, MPx2x0... vjerojatno nisam sve nabrojao. :)
samo bi nadodo na .:AM:.-ovu listu,p800 i p900 koje preporucam pogledat (posebice p900)
SAMSUNG d :thumbup: 500 PODRZAVA REPRODUKCIJU MP3-A KAO ZVONO I ZVUK JE ODLICAN, savjetujem ti da ga pogledas, mob ce ti se zasigurno svidjeti
Motorola je definitivno best buy od tih modela (izuzev V3), zbog svoje relativno niske cijene, tj. uloženo/dobiveno. jasno, tko hoće vrh, neka si uzme symbian mob
lol n6600 nema mp3 reprodukciju hahahh a kolko mob dode
smijo sam se kad sam slao sa svoje low end motorole mp3 na high end 6600 a ono lik nemrem primit
hehhe
E sad loool nazad.
6600 moze reproducirati mp3 ali ne i kao zvono. Zato fino prebacis svaku mp3 stvar u wav i ide na telefonu bez problema.
I on moze primit bilo koji file a pogotovo mp3 ak si slao s drugog telefona e sad je stvar ak taj tvoj frend nema progi za reprodukciju mp3 filova onda je to to.