kako da napravim full backup od e550 (flex i flash) motorolu sam posudio od prijatelja tako da bi mogo vratit na moju orginal
Printable View
kako da napravim full backup od e550 (flex i flash) motorolu sam posudio od prijatelja tako da bi mogo vratit na moju orginal
Procitaj thread Backup flasha, san ili java? i malo se potrudi. Tam ti sve pise= Citat =:
Izvorno postao Doktor-X
Ako imaš namjeru spremit nešto od navedenog e nebili mogao povratit Motorolu na tvroničko stanje, zaboravi. To ti neće ići....
elaboriraj za one kojima nije jasno= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
laički rečeno, BD je htio reći da sve što eventualno backupiraš (flash/flex) pri vraćanju na mob rezultira negativnim, neželjenim rjezultatom, ako ne i i neispravnošću mobitela...= Citat =:
Izvorno postao tvrtkod
ja još pokušavam prokljuvit onaj flash backup, da imam malo više vremena bilo bi dobro, no polako
Da nije to samo tako! Da je tako onda bi imao garanciju nakon flasha ako povratiš backup fileove na mobitel...
Evo, prestigli me Inovator i GoGs...
Da se može to samo tako spremit, svi bi mi imali garancije po godinu dana i tako to. Ali ne ide, i u najbljem slučaju se nakon takvih pokušaja backup/restore originalnog softa mob ne pali.
a koji je najbolji program za backup flexa MotoKit 1.06 ili .......
Da, al ga moras nadogradit s ispravnom konfiguracijskom mapom, al nije sigurno da ce radit jer ima problema sa backupom R376 serije, samo se srusi nakon sto iscita sadrzaj mobitela.= Citat =:
Izvorno postao Doktor-X
@BlueDevil: jesi malo prostudirao thread Backup flesha ili citao na HoFo o custom monsterpackovima za r376? Oni su slozili backup MP koji rade i to bolje nego orginalni.
Koji je link na taj thread na HoFo??? Sta bi to trebalo znaciti da i na tripletsima to mozemo napraviti?= Citat =:
Izvorno postao tvrtkod
da koji je link na taj thread