stavit slika na vanjskom displayu?Ako može opišite kako,
ako ne može oprostite na glupom pitanju!Fala unaprijed! :wstupid:
Printable View
stavit slika na vanjskom displayu?Ako može opišite kako,
ako ne može oprostite na glupom pitanju!Fala unaprijed! :wstupid:
Ne na vanjskom displayu ti nije moguće staviti sliku osim onih kada te netko zove a za to ti ta osoba mora biti upisana u memoriji telefona a ne na SIM kartici
Kaj nemaš na mobitelu već nekoliko instaliranih slika koje se stavljaju na vanjski display?
imas u telefonu predefined pictures kao nekakve papaigice i slicno koje mozes stavljati na vanjski lcd
jel mozes napisati gdje su te slike za vanjski zaslon? sve sam pregledao i ne nadjem
a neznam napamet ja imam d500 i e700 i s500 i tamo je to sve otprilike u podesenja, zaslon, pozadina...
e kod e330 toga nema! ima samo digitalni ili analogni sat....
@fras84 za to ti kontak iz imenika mora biti u memoriji telefona a ne na SIM kartici. Onda sam odeš options---> na taj kontak i budeš to našao već
On nije pitao za foto pozivatelja, koliko mi se čini, nego baš za wallpaper za vanjski display...čudi me da ima samo analogni i digitalni sat...čak ima P510 više mogućnosti za vanjski display, a ima 16 boja...
pa da, nisam pitao za konakt, vec za wallpaper....
a dobro, nema veze......i satovi su OK!
Osim toga, mislim da ti wallpaper ne bi trebao igrati takvu ulogu, jer koliko ja znam, kad ne koristiš mob da ti je vanjski ekran ugašen...inače ti baterija nebi trajala 1 dan da ti je stalno uplajen...
frendica ima taj e330 i nekakav tulavi papagaj joj skace po vanjskom ekranu... a sto se tice tog displaya slazem se s phytom po n-ti put...kaj ce ti to kad se nakon 30 sek ugasi radi ustede baterije...
probaj na phone setings-display settings-front lcd display,tak je na e300 al ima samo 4 predefinirane slikice.....
Samo te predefinirane i možeš staviti...koliko ja znam, brijem da nemreš downloadati slike za vanjski display...
mislim da smo sve rekli na ovom postu, samo prelijevamo vodu izjednog lonca u drugi:-)
Najbolje ga zatvorimo onda :closed: