Imam pitanje u vezi OS na PDA.
jek bi bilo moguce instalirati neku pc igru na PDA?
Printable View
Imam pitanje u vezi OS na PDA.
jek bi bilo moguce instalirati neku pc igru na PDA?
Nebi rekao
... :) ...bilo bi to lijepo, npr. NFS Undergroud ili Colin :) ...možda bi jedino mogle one stare sa 133-ca i slično, ali nevjerujem...= Citat =:
Izvorno postao IvLajec
Ja sam naso na netu,lik je na ove sa 400MHz instaliro stari quake i doom 2
DAAAAAAAAAAA! :) Radi :D ,upravo sam slozio DOOM2 na PDA HP ipaq 3970.Radi bez da steka,slika je odlicna.Slozio sam ak netko zna ta igru FALLOUT :rifle: ,ona radi isto bezprijekorno,kao i diablo.Dablo 2 vec polagano steka,i ne radi kako treba,Zna neko za neke aute iz doba ovih igrica,koji ne traze zahtjevni komp(u ovom slicaju PDA)? :D
kako izgleda to igranje igrica sa stylusom?
Malo jadno,u jednoj ruci stylus,a u drugoj drzis pda i tipke stisces,ovako se igra doom:
Mices se stylusom,pucas na tipku 1,oruzje mijenjas na 3 i 4,a meni je na 2(nemaju tipke brojeve,to je da lakse objasnim)
Diablo se igra samo stylusom,znaci i krecs se i stavljas na protivnike stylus,a meni i inventory,quest log i menu su na tipkama
...pa jel to baš PC verzija igre ili je prerađena za PDA...
naravno da je preradena,...u suprotnom nebi radila 100% :)= Citat =:
Izvorno postao Eminem
Pogledaj SCUMM emulator. Možeš igrati najpoznatije PC anvanture Monkey Island, Beneath Steel Sky i ostale...
@mach1
daj reci di si to naso,ne izbacijee mi nikakve rezultate di bi to skinuo
i kolko su igre velke?
Jesi siguran da si probao scumm, a ne scum? Evo pogledaj na ScummVM stranicama popis igrica koje se mogu igrati . PocketPC Scumm engine je freeware.
Ja sam probao Beneath a Steel Sky, frend je probao Monkey Island 1 i 2, Indiana Jones, Full Throttle i Broken Sword.
Igrice su ti od nekoliko MB do nekoliko desetina MB.
Mislim da je BSS bio oko 8MB...
jedno lagano offtopic pitanje .
Sta je stylus ????
Koliko je velik (mb) diablo 2 (prerađen) ???
stylus je "čačkalica" kojom se piše po touchscreenu ;D= Citat =:
Izvorno postao Celikkk
aaaaaaaaaaa, sada sam svatio , ja se ne razumijem bas najbolje u palmove pa zato. :thumbup:
Oko 23MB,ali neznam od kud mu to
Sta ne kuzis ?= Citat =:
Izvorno postao IvLajec
Neznam di je uzeo te igre
e ljuuudi bil bi jaaaaakoooo zahvalan kad bi neko rekel gdi naci te igre..pogotovo DIABLo...DOOM2...AGE OF EMPIRES...
age of empires imam..asd mi jos treba diablo..doom.:D i fallout.
ej..IVLajey..zakaj ja imam neki osjecaj..da lazes s diablom2....
presel sam celi net..nema nigde ni govora o diablu...pri samoj pomisao o igri diablo svi se pocnu smijati..ajde dokazi..pa napravi neke screenshotove..ili bilo bi lepo da podjelis tu igru s nama..
THX....siguran sam da bi i svi drugi I-mateovci...Mda-comapktovci :D hteli tu igru igrati..