Koristim onaj mpegable 4x ali mi na nekim filmicima nema zvuka kad ga prebacim na mob. Pod onom audio encoding stranicom mi je sve zasivljeno, kao da ne prepoznaje zvuk. Jel ima koji bolji program, jel onaj ImTOO 3gp valja(da ne skidam bezveze) ?
Printable View
Koristim onaj mpegable 4x ali mi na nekim filmicima nema zvuka kad ga prebacim na mob. Pod onom audio encoding stranicom mi je sve zasivljeno, kao da ne prepoznaje zvuk. Jel ima koji bolji program, jel onaj ImTOO 3gp valja(da ne skidam bezveze) ?
evo ja koristim mpegable 4x live (mislim da su upute za rad na bluedeviloj stranici).
ali i ja imam mali problem; kad sve napravim prema uputama zvuk ide a slika trza, kad probam nešto promijeniti nema zvuka a slika savršena. fora je u tome kad pošaljem bt-om na burazov d - 500 on tam ima i zvuk i sve. :cool:
taj mpegable 4x live je najbolji još samo nađeš crack i ko u Njemačkoj
Nije baš najbolji al je solidan. Recimo,ne podržava konverziju *.mov file-ova sa zvukom... I nadalje, zna često zaštekati... Najbolji je po meni Nokia Multimedia Converter ili IM Too MPEG encoder....
imam nokia multimedia converter i zvuk je totalno sranje, slika je ajd dobra.= Citat =:
Izvorno postao Brainbug
ImToo encoder, moja preporuka....potrazite na forumu imate nesto vise o njemu