pozdrav,
zanima me dali se to moze,znaci kad stavim screensaver ko wallpaper da mi onda ide ko animacija a da ne stoji samo prva slika.ako ste me skuzili.fala unaprijed.
p.s
wow tek sad vidim sad sam mali od foruma ;D ;D
Printable View
pozdrav,
zanima me dali se to moze,znaci kad stavim screensaver ko wallpaper da mi onda ide ko animacija a da ne stoji samo prva slika.ako ste me skuzili.fala unaprijed.
p.s
wow tek sad vidim sad sam mali od foruma ;D ;D
nazalost nemoze :-/
Ima jedna fora. Imas jednu apliakciju za mob koju prebacis preko midwaya kao i za igre. A ta aplikacija ti se zove "Slide Show". Malo potrazi po netu pa ces naci. Nije tko zna sta ali ja mislim da ce te to zadovoljit. Prikazujeti sve slike u nekom vremenu koje imas u mobu= Citat =:
Izvorno postao hrcko
ma malo si krivo skužio...ovo tvoje moraš pokrenut svaki put tak da to i nije baš od neke pomoći...moraš to izvodit u pozadini i sl...''mali od foruma'' želi imati animiranu pozadinu al nažalost to ne ide..= Citat =:
Izvorno postao DeMar
da, DeMar se zaletio, čovjek ipak želi onu foru kakvu imaju svi Samsungovi modeli, LG i sl...problem je taj što Motorola ne želi vrtit gif kao wallpaper= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
Znam ja dobro sta je on mislio. Ali to mu je za sada jedina moguca opcija. Pa ako se covjeku to svidja neka izvoli. Moze se i sa tim hvalit posto ima namjeru da mu mob bude otvoren cijelo vrijeme ;D= Citat =:
Izvorno postao Inovator
A to su očito neki interni dogovori jer ovo što si ti naveo nikak ne možeš naslutit a ni pročitat iz teksta...:spin:= Citat =:
Izvorno postao DeMar
a i ak se ne varam Slide Shoe opet ne pokazuje gifove tak da od tvog nauma nema baš i neke koristi
Isprobavao sam..prije..nema šansone.....a nema ni koristi.
eh hebiga...
Sta si isprobavao prije? Sta nema sanse? Da radi program slide show????= Citat =:
Izvorno postao FaberOSK
ja imam taj slide show ali mi ga nece prebaciti na mob. koristim midway
javlja mi authentification error
Jer ti koristis midway tocno kako treba. Moras na mobu imati ukljucenu opciju "učitavanje java programa" koje naravno moras pokrenuti i onda tek prebaciti preko midwaya na mob.= Citat =:
Izvorno postao njoffra
I probaj podesiti COM port ako te Midway zaj..ava !!!
dečki, totalno ste offtopic, pričamo o wallpaperima...= Citat =:
Izvorno postao zrino
ako imaš problema s instalacijom, potraži na forumu recimo izraz java, igre, instalacija, midway, naći ćeš ama baš sve...
pozdrav