Kako se moze poslati midi melodija sa nokije 6600 preko bluetooth-a ili infrared-a jel treba kakav programcic ili...
Printable View
Kako se moze poslati midi melodija sa nokije 6600 preko bluetooth-a ili infrared-a jel treba kakav programcic ili...
...kao prvo, takvi naslovi kao "znali ko" i sl. je nepoštivanje pravila foruma: http://cafe.mobil.hr/announcement.ph...nouncementid=6 ...
...a za mob: pa u opcijama kod melodije/slike se treba nalaziti Send ili Poslati pa onda biraš preko čega... a ako toga nemaš, treba ti jedan jednostavan file manager za Nokiu - FExplorer...s njim možeš slati skoro sve sa moba...
OK do mene= Citat =:
Izvorno postao Eminem
eee ali midi melodije se ne mogu poslati samo preko toga sto ti govoris, a niti preko Fexplorer-a jer ne dozvoljava (vec sam probao).
A evo da ja odgovorim na svoje pitanje moze se odraditi preko profilmail-a u kome dodje profilexplorer koji moze slati i izmedju ostalog i midi format.
Eto nemoj sta zamjerit
Ako saljeaa na drugi Symbian telefon,onda promjeni ekstenziju iz .mid u .mi
a ako ne,onda ti treba MMSit program
Dobro pitanje i mene je bas ovo zanimalo.
Mozes slat sa bluetootha i IrDA,ali samo na drugi symbian ako promjenis ekstenziju,drugi mobiteli ne prepoznaju datoteku,a to je i glupo kaj su stavili taj copyright
= Citat =:
Izvorno postao IvLajec
ma ne znam ni ja za taj copyright to im je bezveze, al srecom ima rjesenja samo ovo za mjenjanje ekstenzije je malo komplikovano skini profilman i rjesen problem :)