Kako sto se vidi i iz naslova imam taj mob te da li mi mozete napistai sto sve treba upisati da bih mogao primati mailove na mob. ja sam na simpi.
Unaprijed puno hvala :comp:
Printable View
Kako sto se vidi i iz naslova imam taj mob te da li mi mozete napistai sto sve treba upisati da bih mogao primati mailove na mob. ja sam na simpi.
Unaprijed puno hvala :comp:
NIsam siguran da to imas kod nas,mislim da ti to operateri ne podrzavaju...........
Ali mozes pod a)sa OPERA web brovzer ici na svoj mail(npr. iskon)ali to je jako skupo
b)ono sa moja zona na t-mobileu(ak jos to postoji)regas se i dobijes jednu e-mail adresu i onda sa gprs-a na to odes i tam imas mail(to sam ja radil sa 3660)
Možeš koristiti mail preko T-Mobilea na mobu...stvar funkcionira ovak: logiraj se na T-Mobile i time ćeš dobiti svoju mail adresu...kada dobiješ mail adresu, nazovi Službu za korisnike (po mogućnosti s fiksnog telefona na 08001550 tako da možeš unositi postavke u mobitel)...kada ti oni kažu postavke, probaj se spojiti s moba na mail da vidiš da to sve funkcionira (nemoj zaboraviti da moraš imati i GPRS postavke koje zatražiš u Službi za korisnike, ako ih još nemaš)...ako ti sve funkcionira, to je to! Super stvar je to kaj kad ti netko pošalje mail na T-Mobile adresu, dođe ti poruka na mob, u obliku SMS-a (koja je besplatna), da si dobio mail i od koga si dobio mail...pošto je skup GPRS prijenos podataka (5,98kn za 100kb), preporučam ti da mailove otvaraš preko kompa...
Jedini bed kod maila na T-Mobileu je taj kaj imaš slobodno samo 1mb, a ako želiš 20mb, moraš se pretplatiti na neki paket (piše ti na mailu kak se zove) i to te košta oko 8,50kn mjesečno (samo pretplata za tih 20mb)...
= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
Da tako mi slično imamo na vip-u(viponline)Meni to šljaka super.
Ili još bolje, sa drugog 098 mobitela tako da ti poziv bude besplatan.= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt