Mislim da je naslov jasan,samo je na vama da odgovorite na anketu.Ja koristim za sada samo brzinu 384/64 naravno imam flat rate do kraja mjeseca.
Printable View
Mislim da je naslov jasan,samo je na vama da odgovorite na anketu.Ja koristim za sada samo brzinu 384/64 naravno imam flat rate do kraja mjeseca.
jel to mene opet moj web preglednik zahebava ili fakat nema ankete??? ;D
Ja isto koristim brzinu 384/64 i to mi je sasvim dovoljno...već i s njom imam mjesečno po par Gb skidanja gluposti, a kamoli da uzmem nešto brže...
Malo sam zakasnio s anketom.Sad je ima
ja cu koristit za max. 2 tjedna 384/64 + 5giga
Kod mene još nije dostupan (a jedno vrijeme još ni neće biti) :cry:
Da mi je dostupan bih koristio 384/64 sa 2 ili 5GB prometa.
btw. Povremeno koristim (svake subote) 1536/192 sa 10GB prometa :D :D :D
ja ću ubrzo imat ovaj od 384 sa 5 Gb. čekam samo da mi to dođu spojit. trebalo bi bit ovaj tjedan. mislim da će mi to bit dovoljno(nadam se)!
Vi koji budete uzimali uzmite na Max ADSL danima u svom gradu zbog flat ratea
ja imam 384/64 512mb jerbo nemam, a ni moj starci para da placaju nesto skuplje, jedva i ovo...
mjesecno napravim 3-4 paketa
plaćam 384/64 to plaćam
a kad zatreba imam šifru za flat rate od frenda;D
Ja imam 384/64 sa 512mb
jel se lako predje sa paketa na paket?
kaj ti onda nije jeftinije uzeti 2gb?????= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
Bolje se preplatit na najmanji paket(384/64 512mb) pa kasnije ici gore jer ako se preplatis na veci nemozes ici dole!
@coma_zgb na drugi paket pređeš bez problema,samo na netu klikneš ili ih nazoveš
e sad jedno pitanje: Jel moguce recimo da ja sa svojih nekoliko frendova uzmemo jedan flat rate paket i koristimo samo taj username i pass, svima ce biti racun za 0 potrosenih mb-a???
da ,ali online moze biti samo jedan od vas.
Ja sam na 768/128 sa 5GB prometa
Ja ću uskoro imat 384/64 2Gb do kraja 5 mj. sam čekam da me nazovu.
384/64 + 2GB paket, od ponedjeljka ga imam
ja imam 384/64 i to 5 gb a prosli mjesec sam platio flat i skinuo sam 75 GB u cijelom mjesecu
Sanader svaka cast - nije niti to lako!
Danas sam saznao da imam i idući mjesec flat rate zato što bi kao bilo nepošteno da netko dobio ADSL 29.5 i da ima do kraja mjeseca pa su prebacili na oba mjeseca
Evo ja imam od 9.5 ADSL i skinuo sam dosad 3.16 GB (3392271977 B)
Ja sam se već izguštirao jel ga imam već godinu dana tako da sad imam tek 1.2 GB