koji je bolji i zašto?
Printable View
koji je bolji i zašto?
N-Gage,jedini mu je minus kamera,jer ju nema,ali je brzi i kvalitetniji mu je ekran
n-gage mi je priraso srcu ali kad sam ga imo nakon nekog vremena mi je pocela kamera nedostajat,pa sam se zamjenio za n3650,...s nim sam bio zadovoljan,ali nakon izvjesnog vremena vratio sam se na n-gage ;D
sto vise reci?!.. :) ..pitaj nešto konkretnije
...sasvim lagano pitanje - zavisi što trebaš... ako želiš konzolu za igranje bez kamere sa puno funkcija - n-gage ; a ako želiš phone sa kamerom i puno funkcija - 3650...
to me i mući... ja bi štel mob s kamerom a da ima funkcije ko 3650...dal ima n-gage qd kameru?= Citat =:
Izvorno postao Eminem
ovo na kraju zvuci kao da n-gage nema te dodatne funkcije,...oni su identicni samo n-gage nema kameru ako cemo ugrubo (ima i vise rama)= Citat =:
Izvorno postao Eminem
...nema, kao ni mogućnost priključenja externe...= Citat =:
Izvorno postao ipavli19
n6600...ima kameru...vrti n-gage igre...a nije skup= Citat =:
Izvorno postao ipavli19
IggXy,mislim da si malo skrenuo s teme...uostalom onaj tko bira n-gage bira ga zbog igrica i oblika,to je konzola i tako ga se treba i tretirat.
...istina, ali drži se teme... 3650 ili N-gage...= Citat =:
Izvorno postao IggXy
n-gage definitivno,budes bio puno zadovoljniji.imas radio,mp3,dobijes u paketu kabal koji prikljucis u n-gage->linija,tv...super
...eto, to sam zaboravio (a znam da nešto fali :) ) ...= Citat =:
Izvorno postao symibman
Ne kontam ????= Citat =:
Izvorno postao symibman
dobiješ kablove,možes ga uštekat da snima s linije ili tv-a npr.
Kad biraš između n3650 i n-gage , ja bi uzro n3650 jer ako uzmeš mmc možeš s njim raditi sve što poželiš , izbor programa je ogroman a i možeš staviti igre svih vrsta pa čak i emulirane sa game boja
a na n-gage nemožeš?
a to n-gage name??? podržava mmc ko i 3650= Citat =:
Izvorno postao davidperic
...mislim da je ovo riješeno još prije 4 mj. pa je ovo :closed: ...