Predlažem Eminema za moderatora navedenog foruma, njega svi ga već dugo znate pa da ne filozofiram... Forumi koji su pod njegovim "nadzorom" nemaju previše prometa tako da mislim da mu ovo neće biti teško....
Printable View
Predlažem Eminema za moderatora navedenog foruma, njega svi ga već dugo znate pa da ne filozofiram... Forumi koji su pod njegovim "nadzorom" nemaju previše prometa tako da mislim da mu ovo neće biti teško....
Ja ga podržavam,mislim ono on nije često online ali je bar 1h dnevno što mu je dovoljno da odradi svoj posao i napiše koji post
naravno da podržavam :thumbup:
Podržavam ga,naravno,dosta toga zna
Sure... Zašto ne?
Podržavam!
također,podržavam! :thumbup:
potpuno u redu.
ja sam za , lik je jedan od najboljih , mislim najkompetentnijih ovdje.
apsolutno za
ja sam takoder za!
Ja sam za ak je on za ;D
Ima i moju podršku :thumbup:
Ima i moju.
...hvala svima na podršci... "gog" je najvažnije napomenuo tako da ja ne moram ponavljati...
Baš super!!!
Nemam ništa za dodati :D= Citat =:
Izvorno postao kinfa
Eminem ima i moju podrsku :thumbup:!
Nadam se da ce ovaj prijedlog proci, pa da ce ovaj dio foruma dobiti moderatora, jer vec sam u vise navrata pomislio kako bi moderator ovdje zaista dobro dosao!
Ditto :thumbup:
ovo je okej, eminem već ima i iskustva u drugim forumima, a čini mi se baš okej i za ovaj forum, pošto nije neki frik za nekog proizvođača posebno... ako veliš da stigneš sve to, pošto imaš par malih foruma - izvoli...