-
ram i dvd za 950kn
Dakle, za dovrsetak moje polukonfiguracije potrebno je jos ram pc3200 i jedna dvd snimalica. Sredstva za to dvoje su mi ogranicena na 950kn, pa bi molio za prijedloge i preporuke najboljeg sto mogu dobiti za navedeni iznos. Kratka obrazlozenja ili linkovi na testove vasih izbora bili bi pozeljni. tnx
-
za dvd-ove sam ti već napisao, a linkove na testove si možeš i sam potražiti ;D
-
DVD nec 3520 za 400 kn i za 550kn nabavis rama koliko ti treba! www.nabava.net
-
a zasto bas nec ima neki razlog zasto? i pokusavam otkriti ram od kojeg proizvodaca je najbolji za navedenu cijenu pa molim pomoc u tom smjeru.
-
za 560 kuna dobiš corsair value pack kit 2x256 mb
-
Super kvaliteta za super cijenu i jos imas 2 godine garanciju!
-
Kad smo već kod toga, prodaj ti ja svoj ram ispod cijene, znaš i sam da je star par tjedana, ali kada sam kupovao nisam planirao uzimati gigu rama, al hebiga u međuvremenu sam se predomislio ;D
ram pc-3200, 512mb, ddr, corsair, kit, value select, ddr 400 mhz, 2 x 256mb cijena za gotovinu je 556 Kn
Ja bih si uzeo ram pc-3200, 1024mb, ddr, corsair, kit, value select, ddr 400 mhz, 2 x 512mb koji košta 938 kuna za gotovinu...
Dam ti ovo moje za 470 kuna, zainteresiran? Ti prođeš 90 kuna jeftinije, ja prošem 90 kuna jeftinije ;D
-
ne bas jer ce ovo moje sve ic na racun firme. nego kad si kupova zasto si se bas odlucio za corsair?
-
po pričama, čuo sam da je ok, ali nisam gledao u detalje moram priznati...
-
Dobro si čuo, Corsair je definitivno najbolji izbor za memoriju a posebno onaj xl pro koji dođe ko 6800-tka :)
-
Ovaj crosair (value select) nije nešto posebno za klokanje ali kažu da je jako stabilan. Imam istu takvu memoriju i mogu ti reći da s njom nikakvih problem. Imam je na asus ploči sck.939 a asus inače muku muči sa memorijom ali ova radi bez imalo problema sa lijepim postavkama za takvu memoriju (2.5-3-3-7 što je za takvu memoriju sasvim ok) s tim da se lijepo da klokati (s obzirom koliko košta). Sa tom memorijom je jako dobar omjer uloženog i dobivenog