Koji program je najbolji za gledanje Divix filmova!
Imam BS Player al on je dosta nestabilan! :-/ :wstupid:
Printable View
Koji program je najbolji za gledanje Divix filmova!
Imam BS Player al on je dosta nestabilan! :-/ :wstupid:
probaj ga updejtat,ja sam prezadovoljan s njim....
ako zelis alternativu moze ti posluzit i windows media player
vlc player
Dosta dugo sam koristio Micro DVD Player, bio sam dosta zadovoljan njime.
Sada sam na zadnjoj verziji BSPlayera, prezadovoljan i ne planiram ga mjenjat
Po koji put imamo jednu te istu temu pa jel se pregledavaju tu stare teme?!
A j***!
Racunalo mi je sporo a i veza!
Dok ja to nadem sto me zanima, odu impulisi, a starci size kad dode racun za telefon!
Probaj sa WIN DVD
sporo racunalo imas, koliko sporo... nisu filmovi ni maclji kasalj bas.
divxe gledam na bs-playeru, nije mi se dogodilo da bude nestabilan pogotovo novije verzije pa i starije su super, ako je, onda su krivi codeci?
no u zadnje vrjeme ne gledam divx vec samo dvd-e (cyberlinkov power dvd je car) :)
@melody probaj si updateat BSplayer ali si provjeri jer imaš instalirane naj novije AC3Filter e i snimi si ak nemaš naj noviji ffdshow.Ja imam to dvoje + BSplayer(koji je up to date) i nikada nisam imao nikakve probleme sa filmovima
Ako ti je komp spor isprobaj media player classic -> http://sourceforge.net/project/showf...ckage_id=84358
...zbilja ne znam kakva kanta od kompa treba biti a da BS ne radi na njemu (samo ga treba redovito update-ati i sve za pet)... ;)
@dmi-366,128mb,riva tnt. Svaki malo bolje kodirani film je trzao. Kad se clocka na 550 ne trza.
Ma sve je u redu!
Skinuo sam najnovije Divix codec-e i najnoviju verziju BSplayer-a!
Cak sam skinuo neke plaginove za zvuk na stranici od winamp-a.
Do jaja!
...aaaaa, a ja mislio da imam kantu doma a ono vrti se na 500 MHz-a... ;)
Uhhhh... meni na 2.4 sa 2GB RAMa niš ne trza... Kak to?
BS Player je i meni zakon, da bi riječ rekao.
...pošto je od jučer doma skor 1 spaljena matična a "draga" mi baš i ne dozvoljava korištenje svog kompa - izgleda da ćui morati izvršiti update konfiguracije...
offtopic: jel ti možda ostao proc čitav (ako je preko 1ghz)? slažem neki komp pa ak ćeš kupovati sve novo i ostane ti proc viška za prodati javi se ;D
...nažalost 500 MHz je i nemam spoznaja jel' dobio po tamburi...