Možda je i vo bilo negdje na forumu,ali ja sam nova u tome pa sorry! :evil:
Htjela sam prebaciti igricu koja je zip-ana u jar formatu.Kad se odzipa ostane .class koji moj mob.neprepoznaje.Help!!!
Printable View
Možda je i vo bilo negdje na forumu,ali ja sam nova u tome pa sorry! :evil:
Htjela sam prebaciti igricu koja je zip-ana u jar formatu.Kad se odzipa ostane .class koji moj mob.neprepoznaje.Help!!!
odzipaj igru na kompu i sa PCsuitom instaliraj igru na mob...................probaj......
sorry za off,dal je upalilo ono sa smart moviem
skini zipman sa podrskom za ekstentije rar fajlova i prebaci raranu igru na mobitel....
tamo je odraras i instaliras.pozdrav!
:cool:nemogu Pc suit mi baš i neradi, sve prebacujem bluetoothom,ali hvala na trudu probat ću!! :comp:= Citat =:
Izvorno postao IvLajec
Sad ću ja!!! :thumbup: Hvala= Citat =:
Izvorno postao sodom
Sodom rulz ;D
Prvo igrica nije zipana u jar formatu nego je to JAVA igrica. Ne znam da li N3650 podržava JAVU, ali ako da onda napravi mapu istog imena kao ta igrica na kompu, kopiraj tu jar datoteku u tu mapu i prebaci ju u mob. Ako podržava JAVU trebala bi imati mapu Java i u njoj mapu jam. Ako ne onda vjerovatno ne podržava JAVU.= Citat =:
Izvorno postao lili
ma kako nebi symbian mobitel podrzavo nesto tako banalno poput jave...netreba dodatno komplicirat stvar.
:wstupid:= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
Nokia 3650 podržava(bar tako piše) java aplikacije datoteke s nastavcima .JAD ili JAR (J2ME) Tak piše!! :comp:
:spin: Ovaj zipman.sis Dali ima koji drugi?
Ali je dobro Sljaka rekao. Nemoj odzipavati jar datoteku nego ju kopiraj u mob u mapu Java (ili Applications ili...)
Java nije sastavni dio Symbian-a i nije obavezno da takav mobitel podržava Javu. Isto tako, kopiranje *.jar datoteke u odgovarajuću mapu daleko je jednostavnije od pokušaja da se ta ista datoteka odrara :lol:.= Citat =:
Izvorno postao sodom
Ne znam tko dodatno komplicira stvari i ne razmišlja kad dijeli savjete.
molim te,smartphone koji ne podrzava javu kao prva stvar,a drugo zipman se instalira na mobitel sa podrskom za rar ekstenzije i samo se prebaci rarani fajl koji se instalira pritiskom na jedan gumb iz fexplorera neovisno o mapi gdje je stavljen.
Stvar je u tome što to NIJE rar datoteka nego jar. I ako ju "odjaraš" ostanu class datoteke koje sigurno ni jedan mobitel neće otvarati kao Javu.
Druga stvar je: Istina da Symbian ne mora imati Javu, ali do sada su ju svi imali.
:retard: To je ipak malo previše za mene!! :wstupid:= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
:king: Istina!! ;D= Citat =:
Izvorno postao Dark
:-/ Baš sam se htjela igrati ,ali očito ču morat malo poradit na tome kako da prebacim koju dobru igru na mob. :bunny: