-
Nokia 6260
Imam par pitanja...
Da li netko zna kakva je kvaliteta 6260? Prvenstveno mislim da li je ekran isti ko i kod Samsunga (ona folija kaj zna popucati i onda crkne ekran) ili drugačiji...
Naime, imam ponudu da mijenjam 6670 za 6260 staru 5mj. sa full opremom i još dobijem 300kn doplate...stvar je u tome kaj je kod ekrana malo raskliman onaj šaraf oko kojeg se okreće ekran, ali rekli su u servisu da to nije ništa neobično...ne znam dali se to isplati uzeti?
-
Čim je nešto rasklimano, mene mi odbilo od kupnje, pa makar to svrstavali pod normalno. Ja ipak ne bih. Ali, ja nisam ti, ne? ;)
-
zamjena ,sama po sebi bi se isplatila ....posto neznam o cemu se tu radi (rasklimanost) nemogu ti sugerirat....
-
Po mojem mislim da ne,ko prvo neznas kak se to rasklimalo,a 6670 je bolji mobitel od 6260........odluka je na tebi......
-
moje misljenje ne uzimaj nista sto nije tako od pocetka imao sam takva iskustva, i cim se nekaj klima to nije "normalno"
-
Znam...nisam se htio mijenjati, jer neću da mi crkne nakon par dana...
-
phyto, mobs ti je odličan. I te priče o klapanju i rasklimanosti su glupe. Display se rotira u svim smjerovima i normalno je da nije ko candybar. Mobitel je u stvari jako kompaktan i čvrst. Neće ti crknut, budi uvjeren u to. Mislim da nisam previše subjektivan.............
-
6670 je bolji mob od 6260, ja ne bi mijenjao, slazem se s Lajecom.
-