Primjer koji vecina ima - imate 10 - 20 ljudi kojima ime pocinje na S. A vi trebate doci do Stjepan. Kako to izvest i 2-3 klika a ne kak ja radim, bjesomučno tipkam "dolje" :) Jel kojim čudom i to ima u nekom seemu ..
Printable View
Primjer koji vecina ima - imate 10 - 20 ljudi kojima ime pocinje na S. A vi trebate doci do Stjepan. Kako to izvest i 2-3 klika a ne kak ja radim, bjesomučno tipkam "dolje" :) Jel kojim čudom i to ima u nekom seemu ..
previse ocekujes..= Citat =:
Izvorno postao Dr@Zen
ništa od toga, zahtjev ti je čak i pomalo nerealan... navikni se na to, tako nam je svima
Mozda ima i toga samo to netko mora otkriti. Kao npr na ericsonu gdje si mogao cijelo ime upisati. Zivi bili pa vidjeli
Pa to ima svaki samsung, nokia itd.
napisi jedno slovo ispred-u ovom slucaju to bi bio Š a nega nemas
recmo , ja kad ocu nac "Nives" napisem "O" i odskrolam dva puta gore
puno ej lakse
a to mi je kao brze...napisat cijelo ime nego stisnut jednu tipku i otic par koraka gore ili dolje...ne kuzim stvarno sta mob treba moc..meni se konkreno ne svidja taj nacin od erricsona i samsunga...= Citat =:
Izvorno postao DeMar
Evo ti jedan glupi primjer> ako imas 20 imena koji pocinju sa SA a tebi treba neki koji je primjera u sredini, zasto nebi mogao napisati cijelo ime ili cak prva 3,4 slova pa ti ga on odmah nadje i to je to. Nego da listas pol sata dok dodjes do njega. Naravno ima i onih forica sa brzim brojem i slicno ali tko to moye sve popamtiti. Postoje pametnije stvari za pamtit.= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
kao sto si i rekao glup primjer..nemam komentara bas si nasao 20 imena sa ista dva pocetna slova...pa da ih treba sad nabrojit trebalo bi ti pola sata..:bunny:= Citat =:
Izvorno postao DeMar
EJ daj pojasni kako da mi ostali odskrolamo do te Nives :)= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
Sorry nisam mogao izdrzat da to ne napisem, nemoj zamjerit.
pozdrav
hehe
gle:ime joj je Nives.
a ja imam dost imena u imenuku koja su na "N"
primjerice ,
n doma
n2new
n2new2
n200
ne daj ines2
nedjeljko
nej
neki mado me z
nesreca crtic
nika
nives :D
nives doma ljutit
nives malinska
nives REAL
nives skola
nives2
nives3
nives4
novosel mob
i onda tek ide "o" - prvi je "obiteljski"
i onda mi je lakse stisnut 6icu tri puta , i odskrolat par puta prema dole , i tak nac "Nives REAL"
kuzis?
ili si me sam cimo ? :comp:
Ma cimao sam te. zato sam ti i rekao da ne zamjeris.
pozdrav
aach so...
ok , svejedno ti je objasnjeno :D
Eto jdabic1 pogledaj sta je gruntovcan napisao i sad to zamisli sa mojih 20. ;D= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
Bas sam to i mislio, na nokiu jer ih ima dosta ljudi koje znam, a i ja sam imao 7110.. Uglavnom da bar ima 1. i 2. slovo vec bi bilo dosta. Netreba vise= Citat =:
Izvorno postao aco
Nerealan nije sigurno. Imal sam crveni Ferrari F60 al sam ga "potepel", sad imam crvenu astru i pokusavam se naviknut al mi nejde bas...:)= Citat =:
Izvorno postao Inovator
U potpunosti se slazem sa tobom.= Citat =:
Izvorno postao Dr@Zen
ajd dosta necemo sad pricat o ferariju i sl glupostima ovo je ipak rasprava o ubrzavanju imenika..koliko smo shvatili na tripletsima je za sada tako i na svim dostupnim softwerima za mororolu...
ajde, pusti, dečki nisu shvatili šta sam mislio;
nerealan u smislu realizacije, a ne što se same želje tiče, kužiš!?!?
jednako kao što bih ti ja rekao da pošto radiš u rudniku i želiš kupiti Ferrari jer je brži od Trabanta, da ti je zahtjev malo nerealan...
Moram vise koristiti smajlije da me ljudi ne shvacaju mrtvo ozbiljno. Istina malo sporije kopcam, posaljem post i skuzim kad ga procitam da bi to netko mogel drukcije shvatit( ko i ja).. Inovator sve kuzi :) Moram malo pripazit kak se izrazavam :comp:= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
ma kazem samo da je tema krivo krenula i da raspravljamo bez veze..sto si se ti nasao neshvacen i uvrijedjen to je tvoj problem ne moj..uglavnom zaključak ove teme je da na motorolama koje su za sada dostupne većini ljudi nije moguće napravit ubrzanje imenika...= Citat =:
Izvorno postao Dr@Zen