Kupio sam T630 u zg,a sad trenutno nisam u hrvatskoj pa mi smeta ono dugme"t-zones".kako to mogu srediti?
mobitel povezujem sa kompom pomoću bluetotha.
Printable View
Kupio sam T630 u zg,a sad trenutno nisam u hrvatskoj pa mi smeta ono dugme"t-zones".kako to mogu srediti?
mobitel povezujem sa kompom pomoću bluetotha.
Ne mozes nikako. Barem ne legalnim putem.
"Onim drugim" putem takodjer ne mozes sam, moras se javiti nekome tko moze flashati Sony Ericssone.
Ali je ilegalno mijenjat softver?
pa naravno da je!
A kaj ak ga ideš promijeniti u ovlašteni servis? To nije ilegalno...
Ne ako ti to hoce napraviti.
No vecinom nece (AFAIK).
Cak ne znam imaju li u servisu "cisti" firmware, ili samo onaj "prilagodjen" odredjenom operateru (vjerojatno ipak imaju "cisti"...).
Koja pizdarija! Pa kad sam platio mobitel (on je moj) sta njih briga oću li ja mijenjat softver? To je ka da kupiš auto i ne smiš ništa minjat! Meni se i tako ne sviđaju ovi mobiteli sa posebno prilagođenim softverom (t-mobile). Pogotovo me živcira ona tipka desna t-zones i one ikone pa mi standardne teme ne pašu!
Mačka im piterina!
zato je jeftiniji,nije iz ducana nego je iz ponude....
Istina!= Citat =:
Izvorno postao sodom
Sa čistim softverom sigurno mobitel ima više memorije!
Znam da baš nije tema, ali kolega mi sa posla ima T-mobileov K700i, a na njemu nema opcije povećanja slike na 1.3 mP.
Kak nema?!? Pa mora biti tamo gdje se namještava kvaliteta slike, odnosno rezolucija...ja znam da sam imao tu opciju...to nije 1.3MPix kamera nego softwaresko povećanje klasične VGA...ako nema (ne znam kakav T-Mobile ima meni na K700i), nek ode do servisa da mu stave novi software...= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Znam da je u pitanju softversko povećanje, ali nema. Jesi li koristio baš K700i iz T-mobile ponude?
Nisam, ja sam imao K700 iz VIP-a i imao je svoj originalni software bez ikakvih preinaka (kak ima T-Mobile)...
Evo, vidiš!
I pardon na offu. Neću više. Časna pijonirska. http://i6.photobucket.com/albums/y22...hki/pionir.gif
Mislim da nije stvar u tome. Nema zooma kad je velicina slike postavljena na 640x480.
Moras smanjiti velicinu slike. Na 320x240 imas 2x zoom, a na 160x120 imas 2x i 4x zoom.
Barem je tako kod mene...
pa riječ je o digitalnom zoomu, on radi na tom principu, smanjuje piksele, tj samu veličinu slike= Citat =:
Izvorno postao ravilov