E630...ima li mp3?JEl se dobijes kabal s njim,...jel bolji od e800?
Printable View
E630...ima li mp3?JEl se dobijes kabal s njim,...jel bolji od e800?
bolji je od e800, definitvno....
Bolji je od E800, MP3 nema i kabel s njim ne dobiješ...
Nema Mp_3 i ne dobiješ kabel za njega. Dobiješ samo punjač ako ga kupiš u dućanu.
A mani osobno E 800 je malo bolji.
Meni je E800 boji jer se slajd otvara pomoću opruge( iliti federa ) a kod E630 toga nema.I većina ljudi se žali da zbog tog nedostatka kada ga otvaraš plastika škripi što je jako loše .osim toga meni to osobno odmah pokazuje da bi se slajd vrlo lako mogao sj****
svako o svojem konju najbolje prica.... e630 ima noviji softver izgledom je ljepsi prema tome nije e800 bolji...sto se tice mp3-a to nema a kabl neces dobiti ali kupis to ili irda port i stvar je rjesena
Meni je E800 ljepši...ne znam, ali E630 mi ima nešto što mi se ne sviđa na njemu...jednostavno mi nije to to!
samo da pitam..
posto mi je zapeo za oko taj e-630 zanima me dal je kod njega moguce preko irDA-e poslat sliku,melodiju drugome korisniku..(kao sto to ide na d-500,ujedno prvi samsung na kojem je irda imala punu funkcionalnost)
dal i e_630 moze poslat preko irda ????
Ja mislim da ti to kod e630 nije moguće. Ja sam ga mislio kupit ali mi isto nitko nije točo znao reći moželi se to ali brijem da ne. Ustvari mislim da je d500 prvi samsung koji to može
D500 Je Prvi Samsung U Potpunosti Kompatibilan Sa Irdai B-toothom
Slažem se...napisao sam to prije, ali netko od modova je izbrisao post (ne znam zakaj)...
e 630 je samo jeftinija okljaštrena inačica e800
Ne slazem se s plisanim,E630 ima ljepsi dizajn i vise memorije,zst bi onda E800 bio bolji????!!!???
Koliko mi se čini da E630 nije jeftiniji, a meni osobno nije ni ljepši od E800...po funkcionalnosti su praktički identični, jedino kaj E630 ima sound mate, a E800 nema...
moram reci da sam drzao jucer e630 u ruci, i da me telefon u potpunosti razocarao, naime kada se vec usporeduje e800 i e630 ispravljam se i tvrdim da je e800 bolji telefon...naime slide na e 630 je tako slabo napravljen, uopce nema onog finog klizanja prilikom otvaranja i zatvaranja kao sto je to bilo pojavom e800,820 serije ili kao na d500...u biti palac dolje za takvu izradu samsunga...
Znam...E630 je izašao zato jer E800 izlazi lagano iz mode, a to će im smanjiti profit, naravno...pa su napravili gotovo isti telefon, sa drgačijim imenom i nabili mu cijenu, koja je po meni, malo previsoka...
definitivno je previsoka,za to sto mobitel nudi...
To tak ispadne kad netko uči mehaničara kak se slaže getriba a nema pojma kak izgleda
ende
Ja mislim da je taj E630 sklepan na brzinu, samo da se ugrabi još malo para prije nego dođu ovi udarni modeli, tipa D500, D600, D720, E720...
ma gle nije neg je napravljen za njezniji spol, mali je, sladak taman za zene, ali u samsungu vjerojatno nisu imali pojma kakav ce taj model biti promasaj.
ma kakav e630 d500 je 8739473920 puta bolji