-
kodovi za T68
capane zatvorio si temu baš kad sam ja htio neš...
naime, ovo sam skinuo s telfon.net-a, ali ništa od toga ne radi...
- Idite na igru Erix u meniju. - Pritisnite 1, 2,3 i eto stare dobre "zmijice"
- Jos jedna igra puzli se dobija ako na pocetku Q igre pritisnete 3*5.
- Na kraju, za ljubitelje kockanja tu je i igra "Veca-manja" gdje pogadjate koja ce karta da izadje sljedeca: - Startujte igru Ripple - Na pocetku ukucajte 4456.
Pomjerajte dzojstik gore za vecu i dolje za manju kartu.
Capane zakaj si zatvorio temu "kodovi za SE"?? Znam da su malo ljudi otišli offtopic al to si mogo izbrisat il ostavit, al ostavit i otvorenu temu... bit će jos kodova, stalno se nekaj novoga otkrije.
---
zappan says: otvorio sam opet i počistio... sorry, u onom trenu mi se nije dalo brisat, lakše je zaključat :) . kritika na mjestu... :comp:
-
ja znam da šifra za zmiju na t39 ziher radi(ja probao na frendovom mobu).za ostale neznam al bio mogo probat.
-
Te tajne igre rade na starom Ericssonu T68m. Dakle ne SE T68i niti upgrade na i. U starom softu je bilo mjesta za te igre jer nije bilo MMS-a, tema i softa za kameru.
-
pa nemam ja t68i! imam stari m. il ne radi ili neznam upisat...
kaj se upiše kad se uđe u igru il dok si u izborniku ili...........
-
upisi tijekom ulazka u novu igru . . . primjer : Games->Erix->New Game-> Level> 1,2,3 - i eto ti zmije| . . .mislim da sam dobro napisao
-
Da trebas to napisati dok se ispisuje ERIX logo kad udjes u igru. Pokusaj na svim nivoima (easy, medium, hard) ako nejde.
-
Moj frend je imao zmiju na t39m, i onda mu se pokvario, odnio je mobitel u EM i kad ga je dobio nazad više nije imao zmije, upgradeali su soft. Inače bi se trebalo upisivat čim se stisne igrica, tj na uvodnoj animaciji.
-
ok ove 2 igre mi rade ali one puzle kaj se otvore u Q igri mi nikak neče otvorit.......
a boli me.....
-
ako neko zna il ima sliku ili neki link karte da vidim di se nalazi planinska ulica >elektromagicov servis
-
Dakle ovo su provjereni kodovi za tajne igre u Ericssonu T68 (stara verzija):
(tested with firmware: R1B)
- Service Menu:
- 1. Stand on main display (no button a lot of times)
- 2. Press: *>*<<*<* (<>: joystick left/right)
- Hidden Games:
- 1. When logo of game is shown (start a new game)
- 2. Erix -> Press: 123 -> 'snake game'
Ripple -> Press: 4456 -> 'card game'
Tetris -> Press: 397 -> 'message (no game)'
Q -> Press: 3*5 -> 'block game'
-
gle ova block game mi sad radi! KOJI ZAKON!!!