Dobio iPod u xxladsl ali problem sa punjenjem, puni se preko usb-a i to sporo! Pa me zanima jel mogu koristit punjac od iPoda 20gb samo da neki kabel nabavim? Moj je firewire a njen usb?
Printable View
Dobio iPod u xxladsl ali problem sa punjenjem, puni se preko usb-a i to sporo! Pa me zanima jel mogu koristit punjac od iPoda 20gb samo da neki kabel nabavim? Moj je firewire a njen usb?
Koliko ja znam ne možeš jel iPod shufle nema Dock konektor. Ajd napiši kak ti se čini taj iPod. Ja si ga planiram ubost pa da vidim jel se isplati
Danas sam ga dobio, pa jos testiram! Mali je, zgodan, oko 100 pjesama stane, ali malo mi fali ekran! Pojma nemam koliko ce baterija trajati i preko usb-a 1.1 se sporo puni!
Mozda da nabavim kabal s jedne strane usb zenski a s druge fw muski koji ubodem u svoj adapter http://img232.echo.cx/img232/5143/adapters0kt.jpg
ovo je za shufle
Mislim da tak šta ne postoji= Citat =:
Izvorno postao kresoml
Koji kapacitet ipoda daju uz xxldsl? Kada podizes poklon(ja sam im faksirao zahtjev, pa me zanima)
512mb ja podigo, odnosno sestra, 5 dana nakon ugradnje linije, i jedan dan nakon aktivacije!
jel ih jos ima ili je vec ispucano 1000komada
Inace radim u Iskonu ali nemam tu informaciju!
meni su rekli da ih jos ima kad sam se prijavljivao (prije 2 tjedna), nazovi pa pitaj!
kolko ima mb taj iPod Shufle
512.......
ja sam ga koristila otprilike tjedan-dva,i sve je ok,mali,slatki,lijepo se cuje,samo je veliki minus(-) to sto nema ekran...to uzasno zivcira jer ako neznas di ti je neka pjesma koju si zeljan cut,moras svih otprilike 100 pjesama izvrtit,a i nac stvari po folderima-upravo zbog ekrana...ali sve ostalo je :thumbup:
Halo, ljudi, znate li što znači "shuffle"? Nisu to nekakve šufnudle i knedle, već drugi izraz za "randomize", odnosno nasumičan odabir... Zato ni nema display kada player sam bira redoslijed pjesama...
pa ok,ja samo govorim da mi se to ne svidja,uostalom stavim na tu opciju pa mi jednom stavi neku zescu pjesmu,pa odmah nakon toga laganicu...uzas,uopce nisam koristila tu opciju...= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
ja to nebi uzeo da me neko sili... taj shuffle je meni bez veze...
Meni je oduvijek shuffle opcija na mojem playeru, pa čak i na playeru u autu... Samo što više provedem prebacujući s pjesme na pjesmu tražeći ono što mi paše. nego slušajući glazbu... ;D To je tak kad imaš skoro 20 GB glazbe uvijek sa sobom..
pa to samo znači da ništa konkretno neželiš slušat...ja imam i preko 20 gb pa uvjek nađem nešto za što sam raspoložen a shuffle nisam nikad koristio,osobno nevidim nikakvu svrhu toga
Evo posjedujem Shuffle 2 tjedna, jako sam zadovoljan playerom, prvenstveno kvalitetom i glasnocom zvuka, minimalisticnim dizajnom, velicinom, kvalitetom slusalica...player mi je strava. Prvih tjedna dana mi je malo nedostajao display, ali sam prebrodio krizu znatizelje za imenom pjesme.
iTunes-ima sam jako zadovoljan, dosta prakticni, lijepo sam si sredio tagove i organizirao i sortirao mp3ce tako da nemam problema sto cu staviti, a sto necu na iPod. Znaci slusam samo meni "drage" pjesme tako da nemam problema sa identifikacijom pjesme. Usput iTunesi imaju opciju slaganja playliste, randomiziranja pjesama preko audiofilla tako da si na Shuffle-u mogu sve posloziti kako meni odgovara.
Jos jedna stvar, bitna, koju ljudi koji Shuffle nisu imali u rukama misle: Shuffle nije nuzno shuffle, ima i opciju sviranja playliste na repeatu (znaci dodje do zadnje pjesme i vrati se na pocetak playliste), vracanja playliste na pocetak bez lutanja po pjesmama (3xPLAY/PAUSE tipka) itd. Mali me je i samog zacudio svojim opcijama, ocekivao sam da ima onih 5 tipaka sa prednje strane i to je to, ali ipak nije tako.
Baterija je dobra, 15h bez problema, sa time da punjenje ide preko Hi-Speed USB porta, znaci USB 1.1 ravno 0 bodova prema onome sto sam citao okolo.
Nisam ga dobio ni na jednoj akciji za 1kn, kupio sam ga na crnjaka za 350kn nekoristenog, zapakiranog jer je kod jednog covjeka (koji ga je dobio za kunu) u ormaru cekao svoje bolje dane.
I ne, nije mi zao ni kune, bolji player sa 512mb za 350kn nisam mogao ubosti nigdje.
Da ne želim slušati, ne bih ga ni uključivao... Ne da mi se birati pjesmu po pjesmu na komp i prebacivati ih na player da bih imao na njemu samo ono što mi se sluša... Uostalom, jednom mi se sluša jedno, drugi puta nešto sasvim drugo... A po abecednom redu mi je blesavo preslušavati...= Citat =:
Izvorno postao sodom
to i kažem ,znači slušaš što ti dode a među tolikim pjesmama sigurno nzenaš šta če doč,dakle player odlučuje ti prihvačaš:)= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
hm...ja imam preko 40 gb muzike ukupno,i apsolutno sve je probrano iz stila kojeg volim ,znači nema grupa ili pjesama koje ne spadaju u moju domenu,a svi od njih su pod albumima i nemam ništa od pjesama posebno...znači grupa-album...i tako sve što imam pa mi je teško shvatit taj shuffle jel ja kad odlučim nešto slušat prvo odaberem tip muzike pa grupu i onda pustim cjeli album (vjerujem da mi je ta rutina ostala još od cd diskova)
Vidjela sam taj iPod Shufle uživo,super izgleda,mali je,samo je nedostatak sto nema ekrana.:comp: INAČE JE SUPER
Slažem se da je ekran veliki nedostatak, a i mislim da mu je cijena malo nabije jer ipak treba plaititi marku :) Nisam ga koristio, ali po specifikacijama vidim da ima dosta slabu bateriju s obzirom na činjenicu da nema ekran...
Moje mišljenje je da se za tu lovu može dobiti bolji i kvalitetniji mp3 player...