Moje mišljenje o mobovima(općenito)
Danas me je baš puklo u glavu kako je glupo imat neki bolji mobitel.I tako da sad samo to nebi rekao ispričat ću vam priču:I tako sam vam ja danas išao mijenjat pokvareni LCD na svom f500i i mene stari ubjeđuje da to nedođe više od 300kn,kaže on da je za svog platio oko 200kn(t230) i ja mu tako povjerujem,dođem ja u VIP sa garancijom naravno nju ne priznaju i pitam ja kolko bi otprilike došao popravak,a on:Vjerovatno nebi bio ispod 500kn i tako ja odem u dućan pored "GSM SHOP" i pitam kolko dođe a on "550kn".I jeste li sada i vi shvatili nešto iz ovog.Ako niste,ali ja jesam shvatio da je bolje imati neki jeftiniji mob(nemoraš ga previše čuvat da ti ga neto ne mazne,jeftiniji popravci i sl.,a sve se na kraju svede na pozive i poruke)A ne da sad imam npr. Motorolu v3,i šta sad ja mogu s njom,a što nemogu s ovim?Nemogu slušat puno mp3-ca(ali zato je bolje kupit mp3 player),nemogu imat dobre slike(a mobitel ni nesluži tomu,ali svejedno za taj sav novac mogu nakupovat sve što ima taj jedan mob a nemoram to puno čuvat kao njega,ovako bi mi netko nešto ukrao ili bi pokidao ja pa bi tu štetu nadoknadio,a ne npr. kod moba bi morao platit 2x više.Ajde neka mi sad netko dođe i kaže da nisam u pravu.
Naravno čekam i vaše mišljenje. :-/ :-/