Zanima me da li ste za, i da li uopće ima smisla ovakav forum.
Dakle, zamislio sam to kao forum Sigurnost # Virusi # Zaštita u Računalima, samo za mobitele i to u forumu "Mobilni telefoni - opčenito"
Printable View
Zanima me da li ste za, i da li uopće ima smisla ovakav forum.
Dakle, zamislio sam to kao forum Sigurnost # Virusi # Zaštita u Računalima, samo za mobitele i to u forumu "Mobilni telefoni - opčenito"
Nije da imam nekog posebnog glasa, ali nisam siguran da li je to još potrebno. Jedva da tu i tamo se pojavi koji thread o nekom novom virusu za mobitele, a i susretanje s njima kod forumaša je blizo nuli. Ali, ako bi virusi krenuli u većoj navali, kao što je to primjer sa računalima, onda bi bilo dobro imati takav podforum.
za sada su virusi za mobilne telefone vezani uz symbian. tako da takve teme za sada mogu tamo preživjeti, drugi korak može biti podforum o zaštiti symbiana... osim ako bi se pojavilo više platformi i virusa za njih, no i tada je zgodnije po meni zaštitu vezati uz platformu...
mislim da za sada nema potrebe...
Dobro, samo me to zanimalo...
...još nema potrebe za time...
čim brojka virusa prijeđe 50 onda bi se trebalo razmišljati
ništa od toga po mome jer je premalo virusa jedino da se u mob.tel. općenito stavi sticky mobi sigurnost...
Odkud si ti iskopao tu temu???
:closed:
= Citat =:
Izvorno postao Hacker
onda trebamo nabrzaka napravit malo virusa i otvorit podforum;D
mislim da smo zaključili da trenutno nije potrebno, u budućnosti, ako se stanje na sceni mobilnih virusa promijeni, možemo ponovno pokrenuti temu o tome. do tada se može koristiti symbian forum i za viruse za symbian
:closed: