negdje sam čuo da kada resetiraš čekaš 13 sekundi pa maknes mobitel i onda ti se izbriše sve što nemožeš izbristai jer mi možete raći kako imam SE t630 :kiss:
Printable View
negdje sam čuo da kada resetiraš čekaš 13 sekundi pa maknes mobitel i onda ti se izbriše sve što nemožeš izbristai jer mi možete raći kako imam SE t630 :kiss:
ne razumijem bas tvoj post.. sta maknes?
maknu se svi fajlovi koji dolaze već s mobom iz dućana, od slika do melodija, bilo da se radi o origigi SE-ovim ili operaterskim fajlovima.= Citat =:
Izvorno postao khideg
Ako ih obrišeš ručno, oni se samo učine nevidljivima, ali su i dalje tu, što recimo možete provjeriti tako da nakon ručnog brisanja recimo tih slikica napravite master reset i te iste slikice koje si 'obrisao' će se ponovno pojaviti. Ovaj trik sa 13 sek bi trebao kao obrisati sve i to trajno.
Radi tako da se napravi master reset i kad on krene nakon točno 13 ili 12.5 sek se izvadi baterija. Tako bi trebali biti obrisani svi ti nepotrebni fajlovi i oslobodila bi se dodatna memorija.
ali to naravno ne radi uvijek, tj. bolje je reći da radi stvarno rijetko. Ima ljudi kojima je to uspjelo, ali većini ne uspjeva...
pa ja sam pokušao ali nece ako ima netko detaljni opis neka napise
ja se ne sječam što sam radio alii sam ja na t610 imao 2700kb memoriju i tu je još bila jedino mini golf igra...znam da sm resetirao ga par puta i ostalo..= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
pa nemre detaljnije od ovoga...= Citat =:
Izvorno postao sipe
pa pokušajte nači neki opis
Neide to ja sam sa svojim SE to probao 6 puta i izbriše samo tvoje stvari a one original ostavi,jedino mi se pojavila još 1 igra+.:bunny: