Kad bi vam netko dao jedan put da birate izmedju ova dva mobitela, i
da taj mobitel koji ste odabrali morate imati cjeli život koji bi birali i zašto.
Printable View
Kad bi vam netko dao jedan put da birate izmedju ova dva mobitela, i
da taj mobitel koji ste odabrali morate imati cjeli život koji bi birali i zašto.
Fakat ne znam...da si stvaio P900, uzeo bi P900...ovak ne znam...ali mislim da bi radije imao S700, jer mi se P800 ne sviđa previše, počevši od preplastičnog izgleda, velike olovke, i tipkovnice povezane sa touch screenom (ali mob je svejedno OK)...osim toga S700 je puno skuplji i noviji...
P800-razlog:symbian software,vise mogucnosti u tom slucaju
zasto ne s700i:previse para za ono sto se dobije,kaj ce ti takav mob kad nema bas nema bas neke softwareske mogucnosti
Ne znam...ali ima odličan ekran, dobru kameru, proširivu memoriju, FM radio, MP3-ce, IrDu, bluetooth...više mi ni ne treba...
Ja bih odmah uzeo P800, bez razmišljanja bogotovo jer je symbian
p800 definitivno(symbian,toucscreen,dobru kameru, proširivu memoriju, FM radio, MP3-ce, IrDu, bluetooth)sve,jedino st je bolje na s700i je kamera,a svi znamo da kamere na mobitelima nisu nesto...p800 s lakocom rezne s700i
Dobro, al P800 je još veći od P900...treba to gledati i s te strane, jer ne znam kam bi ga stavio kad idem npr. van navečer (P900 je već bio prilično ciglast)...
Ja sam imo birat i izbiro sam P800.
Ak koristiš sve te funkcije onda je to OK...al ak si birao poklon, trebao si uzeti S700i, prodat ga, kupiti P800 i još ti ostane kojih soma kuna u džepu...
tako je,trebo si uzet s700 i zamjenit ga za p900 :) :)= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
Realnost je da S700 stvarni nije nešto posebno...em je isto cigla, kamera je po mraku puna noisea i tako...ali trebao si ga uzeti čisto iz financijske isplativosti:-)
Dobio sam ja ponudu da mijenjam P900 za S700, ali nisam htio...
i ja bi definitivno uzeo p800!!
puno bolji mob!!
nisi pogriješio!
A kakav ti je P900...ja sam ga imao, ali sam se mijenjao za D500...meni je bio odličan mob, valjda je i P800 takav (jedino što je ružniji)...