pitanje: jel zna netko jel su izasle mmc kartice za n6630 od 128mb i di ih ima 7za kupit i kolko kostaju
Printable View
pitanje: jel zna netko jel su izasle mmc kartice za n6630 od 128mb i di ih ima 7za kupit i kolko kostaju
Jos nisu izasle,u HGspotu ce ih dobit krajem 6.mjeseca(provjerena informacija)
Ispricavam se zbog krive informacije,ali mi je u navici da HGšrot dobije prvi........
A jel znate kad će doć od 512?? također dv rs mmc...
Nadam se da će doći do 10. mj.
(tad namjeravam uzet neki bolji mob.)
do 10 mjeseca ce doci u nase ducane....
http://www.symbian-freak.com/news/0405/dvrsmmc512.htm
Super, još jedno pitanje, vidim da je ova ATP dobra marka kartica (ima puno zaštita). Koje su bolje king max ili ove ATP ili ima i boljih. Ja osobno imam King max rs mmc 256MB i nisam imao problema.
ATP nisam nikad koristio ali iskustva su mi pozitivna sa svim mmc karticama sve do no name brand-a,za to se nemoras uopce brinut!
da malo obnovim temu,gdje tocno i po kojoj cijeni dv rs-mmc,sto veca!
Dark je već na to odgovorio, nekoliko postova malo više.
a jel ima neki ducan koji ih prodaje... na ovim str.gore kolko vidim se moze samo preko neta kupit
da,taj ducan prodaje koji ti je dark gore link stavio....kupujes na licu mjesta,pogledaj gdje se nalaze i odi kupi ako si zainteresiran...nemoj puno filozofirat...
sodome nemoraš se tako profi postavljat, imam i ja forum pa nastojim izbjeć takve "hladne" razgovore...
kakve sad ovo ima veze s icim,ako je netko zainteresiran onda ce se raspitat sam o necemu,a pogotovo ovdje gdje su svi navikli dobivat sve na pladnju barem bi se mogo cijeli thread procitat prije postanja!
evo kupio sam tu karticu i sad imam jedan problem... kad prebacim mp3 pjesmu na mob i otvorim je s music playerom -i sad bi je htio sejvat na mmc karticu tako da mogu stavit da mi ta pjesma koristi kao melodija zvona.. al je nemrem spremit na mmc nego samo na mem telefona... zasto????
a zasto je direktno sa pc suitom ne stavis na mmc?
vidis. nisam se toga sjetio.... tnx
c c c c, inače kod mobitela do 6680 (jer ima 30 MB) se uvijek sve sprema na MMC, jer fiksna interna je mala (7 MB)
Ako misliš interne memorije, 6680 ima 10MB
Da, upravu si, ispričavam se, mislio sam na Nxx verzije (N70, N90, N91).
jel netko zna jel došla mmc rs dv od 256 Mb??? :-/
i ako je, gdje???
u dučanima je nema za kupit no ako te zanima več duže vrijeme ju možeš nabaviti po cijeni od 600 kn ako ti je to privlačna cijena (http://www.crazy-shop.com/)
a boga ti 600 kn!!!!!!! :eek: pa nisu normalni!!!!!!!!!!!!
JEdno pitanjce. U 6260 može ići bilo koja mmc RS kartica ili ima još nekih podkategorija?
e meni se čini da ti u 6260 pašu samo te rs mmc. znači imaš sreće!