Trebam pomoć,nakon što sam formatirao karticu (zbog inih razloga),ponovno sam instalirao programe koje sam imao,službene Nokijine programe i puno igrica s ove stranice i programa s ove stranice što uključuje i neke nove koje nisam prije imao na kartici prije nego što sam je formatirao i primjetio sam da čim sam sve te programe instalirao da kad upalim mob. da malo duže čekam dok on pronađe mrežu(što prije nisam morao) i pojavi mi se kod sata ona ikona slagalice kao kod nekih igrica što umjesto ikone igrice bude ta slagalica i onda nestane i mob. bude uredu,isto tako jučer nisam mogao ući u menu nego sam ga morao restartati i onda sam mogao,prekjučer sam instalirao te programe i imam te probleme od onda npr.jučer ujutro mi je baterija bila prazna a preksinoć kad sam završio instalaciju bila je na 3 crtice i napunim ju jučer ujutro i jutros mi je bila prazna a inače mi traje koliko ga ja slabo koristim po 6 dana, ne znam u čemu je problem jel moguće da je u tim nekim programima ili sam virus pokupio, nisam mogao ni formatirati karticu onda sam ukucao ono *7370* i formatirao karticu sad sam stavio da se puni pa ćemo čekati do sutra da vidimo hoće se isprazniti ili ne,neću ništa instalirati na karticu,i ako se ne isprazni znači da ga je nešto mučilo na kartici.Instalirao sam dosta programa teško mi ih je sve napisati,prvi put sam instalirao Net Monitor u kojem sam u posljednjoj njegovoj stavci pod 81 nešto stavio na off što je bilo na on,ali sam poslije to vratio na on tako da mislim da u tome nije problem?Jel mi može tko pomoći???