Molim ovdje misljenje koji telefon koji je bio u vasem vlasnistvu mislite da je najgori i zbog cega??? evo ja pocnem...uvjerljivo najlosiji telefon sonyz7
Printable View
Molim ovdje misljenje koji telefon koji je bio u vasem vlasnistvu mislite da je najgori i zbog cega??? evo ja pocnem...uvjerljivo najlosiji telefon sonyz7
ja nastavljam.....motorola v300....
motorola timeport t260
u mom vlasnistvu ... pa evo , u vlasnistvu moje mame , kupljen od mog tate i mene za rodendan , ericsson a2828 , spora glomazna cigla , puna bagova , bateriaj traje par sati , sam se gasi .
mislim imo sam i alcatel one touch easy ali ejdnostavo ga ovde nemogu napsiat jer NIJe los !!
za svoje vrjeme je izvrstan
imo je deliver report , alarm , cell-broadcasting opciju na porukama , EFR :D , speakerphone ... ma svaka mu cast1
e da ti stari ericssoni su takva smeca za poludit...
bilo koji telit stari;D
Siemens M35, e to je bilo lose! Nakon dva mjeseca uporabe, baterija je trajala jedno prijepodne, i to ako nisi razgovarao! Drugi najlosiji, koji sam imao, bio je Samsung SGH T100. Izvana predobar, iznutra katastrofa! Vrhunac gluposti je nemogucnost dijeljenja poruka u inbox i outbox, odnosno trpanje i odlaznih i dolaznih poruka u isti folder!
meni je npr. radio M35 savršeno i bio je ajme očuvan!to sve zavisi od modela!;D
@McLaren: kad si ti već počeo raspravu i prvi se izjasnio,zašto nisi naveo zbog čega ti je najgori?
@IvLajec: šta fali motoroli v300?Ja je imam godinu dana i savršeno sam zadovoljan.Radi bez greške.
Ja nisam imao neki veliki broj mobitela,ali onaj malo lošiji od ostalih je bio Alcatel OT 300. Inače je bio super,al je zasad jedini kojeg sam promijenio zbog toga što se počeo kvariti.Baterija mi je postala totalna katastrofa,a nije mi se isplatilo kupovati novu,te mu se uništio joystick. Poslije njega sam si kupio Siemens MT50,kojeg sam nakon 2 godine korištenja zamijenio sadašnjom v300.
Alkatel One Touch Club
Se T200 :(
Definitivno najgori od svih koji su bili u mojim rukama (Siemens C25, C35, S55, SE T39i, T200, T610, T630, Nokia 7210, Motorola V500 i V620) :evil:= Citat =:
Izvorno postao jay
Ekran u 256 boja pa ne prepoznaješ ni jednu sliku na njemu a ima MMS, software toliko spor da iritira do boli...
Definitivno Siemens C25 i bilo koji Sagem.Jednostavno zato kaj su mobovi puni bugova a mogao bi dodat i Nokia 450(ona prva 099, mislim da je to ta) za koj treba oružani list
E i ja dodajem.........SamSUNG x-serija,spohebani softveri-tak da imam i razlog
i da samo se gasi,dok se punjac spoji kak spada ili data kablu treb 100*100 puta da prepozna mob= Citat =:
@IvLajec: šta fali motoroli v300?Ja je imam godinu dana i savršeno sam zadovoljan.Radi bez greške.
Stvarno ne znam koji bi mi bio najgori...mogu izdvojiti par lošijih, a to je Siemens M35 (nakon godinu i pol dana crknulo mu je pojačalo za antenu), LG L5100 (očajna baterija i loša kamera) i Samsung E820 (bugovit software)...
a sad zavisi od nacina gledanja..recimo ja sam jako puno problema imao sa 3310 koja je u garantnom roku bila 5 puta na popravku i poslije radila dobro.
Mozda telit onaj prvi u vipovom paketu...baterija max 2 dana gasio se palio se sam vibra kao da ti muha puze po nogi nist osjetnije.
Punjac na motorioli je definitivno najbolnija tocka moba...ovo gasenje je stvar pojedincanog pogodka...vjerujem da je autor threada mislio na subjektivna misljenja i na iskustva ljudi koji su posjedovali pojedini mobitel. tako da nebi trebali postavljat cudna pitanja zasto taj...jednostavno se tak nekad pogodi da imas 100problema i to je to..= Citat =:
Izvorno postao IvLajec
Recimo T65 netko smatra dobrim mobom a za mene je veliki veliki Shit...ekran pliva kao na moru tipke moras čekićem razradit..steka i sl.
Vidiš...ja bi za Nokiu 3310 rekao da je to najizdržljiviji mobitel koji je ikad proizveden...znam ljude koji ga imaju po 4 godine i radi ko beba...jedino treba promijeniti bateriju i to je to...
zamisli ja nemam najlosiji mob.. prvi moj mob je 3210.. al to nije najlosiji,,za ono vrijeme je to bio suuupoer mob.. a ove lose t10..itd.. nisam imo uopce...
Moji su svi bili dobri.
definitivno philips diga i to sam je ja neznam kojim putevima dobio od račanovog vozača,a za čudopao u voduu i još radi baterija traje negdje oko 1dan!
Siemens C60 - Tipkovnica se brzo rasklima (sedmica mi skoro niti ne radi), vrlo loš ekran na suncu, kamera gubi kontakt (kod mojega, a kod tatinog je sve OK što se kamere tiče).
Ja sam imao M35, C55, M55 i sada SE K500i i nijedan mi nije od ova prva tri ono los da sad ubija, a 4. je super! :)
Svaki je bio dobar za svoje vrijeme...
Npr. M35 bi mi sad bio glup da ga imam... :)
Znaci, svi su dobri za svoje vrijeme... ;)
Najlošiji mobitel koji sam imao je st55... 3 puta na servisu, daju mi 3 puta novi i uvijek ista greška... na kraju su mi dali st60 i ja ga prodo jer nisam htio imati posla sa njima... prešao sam na motorolu V300,V500 pa mpx 200 i sad sam nabvio i mpx100... svaka čast motoroli (jeftini, kvalitetni, stabilni i na njima možeš što god te volja...)
Najjadniji mobitel koji sam imao je Trium Mars... njege sam dobio na nekoj nagradnoj igri... bio mi je ispo nakon tjedan dana i PLOČICA pukla... - uvjerljivo najlošiji
što se tiče alcatela, oni su bili zakon... pravi mobiteli, imenik poruke i pozivi... i nikada se nije pokvario, još i sada radi (OT easy DB)
...dosad niti jedan nije bio loš...svi su bili izdržljivi...