Prijatelj mi ima navedeni mobitel. Ba ga zanima kak se mjenja software, dali može unutra staviti software od K700i, te dali se to uopce isplati??
Što se dobiva s tim??
Printable View
Prijatelj mi ima navedeni mobitel. Ba ga zanima kak se mjenja software, dali može unutra staviti software od K700i, te dali se to uopce isplati??
Što se dobiva s tim??
Stvarno si krelac.....ne zamjeri!
Ja hoću na r600 softver od p800 da mi radi touch screen
:jump::jump:
Vec dugo se nisam ovako nasmijao!
Svaka cast za post!
Apeliram na moda da nikako ne brise ovaj thread!
E, stvarno mislim da nema smisla s ovakvim odgovrima. Nisu se svi rodili sa istom logikom i znanjem oko nekih stvari. Nije u pitanju neki iskusniji user da bi se mogi zajebavati na takvo pitanje. Tu bismo trebali biti da pomognemo i odgovrimo ako znamo, a ne da pametujemo i omaložavamo. Napišeš: "Ne, takvo što nije moguće" i kvit.= Citat =:
Izvorno postao Stars Member
POTPUNO SI U PRAVU !!!!!= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Veci sam krelac !
NE, TAKO NESTO NIJE MOGUCE ............................i kvit...................
Slobodno isključiš caps lock.
Slažem se s frish-KI-m...ne razumiju se svi u mobitele kao većina ekipe ovdje, pogotovo kod ovakvih stvari...ako čovjek stvarno ne zna, onda bi bilo u redu da mu pomognemo...a ak se svi sprdaju, onda ću mu ja napisati jasno: na T630 nikako ne možeš staviti software od K700 jer se radi o potpuno dva različita mobitela koji imaju potpuno različite verzije softwarea :)