na GSM forumu sam procitao nesto o MSS 4.0.0.7 te da doticni moze unlockati mobove s odredenih mreza, tipa t-com ili vip pa me zanima ima li ga netko ili login za victor da se downloada
Printable View
na GSM forumu sam procitao nesto o MSS 4.0.0.7 te da doticni moze unlockati mobove s odredenih mreza, tipa t-com ili vip pa me zanima ima li ga netko ili login za victor da se downloada
Nemoguće je dekodirati motorolu bez clipa, ako na to misliš!?
Žalim
= Citat =:
Izvorno postao GoGs
bulletdb pazi na naslove, ovo je zadnja opomena.
da, bez clipa ništa, preko kabla je moguće dekodirati samo V220 i V80, navodno. uz to onaj pwd što tražiš dobivaju samo vlasnici clipa za Victor GSM soft, i zo ta update zbog novih modela i slično.
ja mislim da si dobio odgovore. Najbolje daj 50-100 kn pa ce ti covjek odkodirat ili kupi clip koji kosta cca 200 eura i rijesio si probleme. Druge nema.
da niste u pravu jer na dotinoj stranici pise da ta verzija moze odkodirati mpx200, pa analogno tome vjerujem da i Vxxx
a stara verzija mss -a nije trazila clip
ti si malo pobrkao pojmove..= Citat =:
Izvorno postao bulletdb
starija verzija MSS je standalone program, ne treba mu clip. novija verzija ima HW zaštitu koju moraš kupit da bi ti program proradio. dosad nitko nije uspio premostit taj način zaštite. na dotičnoj stranici piše za victor da su uveli podršku za mpx seriju, jasno. podrazumijeva se upotreba clipa jer je to sve tamo što piše za korisnike smart clipa.
pozdrav