Ljudi flashat ću vas majke mi,
Pročitajte moj post s razumjevanjem i u cijelosti:
= Citat =:
Dakle, u cemu je stvar, otkad sam resetirao mob primjetio sam slijedeće nemogu pogledati sliku koju spremim tj. npr. dobijem mms i zelim pohraniti sliku koju sam dobio, idem na save media i ok, ali kad idem pogledati photo viewer je ne pokazuje kao da nije u My documents. TAkođer kad idem kreirati mms nemogu umetnuti nikakvu sliku kliknem ono insert picture al se ništa ne desi.
Nemam instaliran file manager, možda je do toga al nemam komp trenutno doma da provjerim. Pa ako tko ima koju moguću soluciju za ovaj problem :confused:
= Citat =:
Probaj usnimiti IA file manager i IA ALBUM i MMS,to sve instaliraj pa ce ti valjda raditi,javi kako ide.
Meni sve radi normalno
Kažem imam sve osim file managera, i tražim druge moguće solucije
= Citat =:
Ako Si Ga Resetirao Svakako Moras Upisati Ponovo Sve Za Mms I Mms Setup
Tek Tada Ces Moci Slati Slike Koje Ti Nisu Vece Od 50kb ,ako Je Veca Naravno Da Ne Mozes Poslati...potrudi Se Otic Kod Nekog Tko Ima Komp Trenutno I Da To Napravis Jer Bez Toga Nema Mms-a A Za To Ti Nije Potreban File Manager Nego Photos I Mms Setupnadam Se Da Znas Kako Aktivirati Mms Ako Ne Potrazi Malo Po Forumu Vec Je Bilo Rijeci O Tome!!!pozdrav!!!
Jesam li ja napisao da imam problema sa slanjem, NE!!!
Ako kažeš da netreba File manager, a imam sve ostalo i neradi i šta sad?
= Citat =:
Jesi išao na insert pa picture?aKO NE MOŽEŠ ONDA NE ZNAM U CEMU JE PROBLEM
Kao što piše u mom prvom detaljnom postu, DA!
Pa ne znam ni ja, zato pitam!
= Citat =:
pa bitna ti je i veličina slike a ako ti nece poslati ocito nesto nisi dobro namjestio!!!!
Jesam li ja rekao da je nemogu poslat mms? NE!!!
= Citat =:
upravu je kako lako!veličina slike je bitna!
To je kul, ali nema veze samnom.
= Citat =:
Ako ti neće poslati sms,možda je problem u velicini slika.Velicina slika nije isti i u mobitelu i na kompjuteruProbaj sve instalirati kako ti je rekao sibbir.Meni sve radi normalno kada resetriam mobitel,instaliram potrebne programe za mms,i sve ok
sms? wha? problem veličina slika? wha? Nisam spomenuo dotične probleme, a ja imam instalirano stvari koje su vezane za mms sam one file manager.
:bunny: