-
par pitanja 6630
-zanima me zasto mi nece radit control freak... mislim jel ima neka posebna procedura kako se spojiti ili...
-cuo sam da ima neki prog s kojim se preko bluetootha mogu krast podatci s drugih uredjaja kojima je bt upaljen...
-za kaj sluzi prog blue jack
-
ako ga nisi pravilno namjestio,sto je vjerojatnije...a moze bit da verzija koju imas ne radi na 6630
da postoji program koji moze krast sms poruke i imenik i radi na 2-3 mobitela,zaboravi to
blue jack sluzi da bi od nekog napravio magarca:-)) slanje anonimnih poruka onome ko ima upaljen bluetooth
-
a jel imas verziju koja radi na 6630 i kako se treba namjestiti
-
namam,nisam ni isprobavo....cekaj da ti se javi netko tko je
-
naso sam c freak 2.22 i on sa conecta i pise mi waiting for server... kaj sad?
-
kolko se sjecam control freak ima plugin za winamp....jesi ga konfiguriro? pod opcijama-plug ins u winampu?
-
neznam kak mislis konfigurirao... kad je upaljnan winamp stisnem ctrl i f i pojavi se c freak configuration... mislis tamo...
-
nemam control freak neznam,...sjecam se da trebas otvorit winamp, otic u settinsg-plugins i odabrat plugin od control freaka,onda ga otvoris i odaberes com port koji ti je slobodan da bi povezo mob i komp...
-
sodom bas me to zanima za kradjenje na sms poruke i zosto da to zaboravi.pa dali znas koji program sluzi za to? hvala
-
prvo slozi poruku pa kad ima smisla postaj...nasrecu shvatio sam o cemu je riječ.....ovdje je tema pa ces doznat sve sto te zanima:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=7540&page=1
-
Svaka čast sodom, jer ja nisam uspio dešifrirati. I opet, neki jednostavno ne znaju ili ne žele napisati rečenicu kako spada, da ju možemo razumijeti iz prvog čitanja.