-
K700i crvena ledica
Nisam aktivan na ovom podforumu pa ne znam jel tko to uopce rekao i sto je to..pa sorry ak ponavljam...
Dakle imam K700..
I tamo gdje se pali ponekad svjeluva crvena neka ledica.
mislio sam da to svjetli kad je skoro prazna baterija
ali mobu je danas tek pala 1 crtica i on svjetluca o cem se tu radi?
-
Možda se radi o nekoj softverskoj greški koja je vezana uz bateriju ili indikator koji pokazuje stanje baterije...
-
ma ne sumnjam da je greska i od prijatleja k700 isto tako.
-
Kad sam ja imao K700, nije mi se to pojavljivalo...tko zna, možda je meni mob bio pokvaren:-)
-
ma ne glupsoti...nije ti pokvaren, nisma ni ja to imo.. evo danas 1 dan...
-
ja sam isto imao taj mob i nikad mi se to nije palilo-samo kad je bat bila pri kraju....
probaj flashat fw.....ja sam na svom prvo imao stari fw i mob se blokirao,resetirao sam od sebe,brisao kontakte....cuda je izvodio...kad mi je stavljen novi fw radio je ko metak!
-
Onda mi je mob možda ipak bio ispravan:-)
-
Kako disko i rece, vjerojatno je stvar u firmwareu! Naime, frend mi je imao isti problem. Bio u famoznom EM servisu i tamo mu rekli da postoje dvije mogucnosti! Ili FW ili da je otisao neki sklop koji registrira preostalu snagu baterije (ovo drugo je skuplja varijanta)! Najprije su mu ponovno instalirali FW i sve od onda radi kako treba! :thumbup:
-
a koji FW je novi a koji stari,da vidim koji ja imam?
-
Da se ne zamaras, sigurno imas stari FW. Nijedan K700i odmah iz ducana nema najnoviji FW.
A ako te bas zanima kako provjeriti koji imas FW, vidi ovdje.
Inace, najnoviji dostupan FW je R2AE033.