molim vas daj mi objasnite u cemu je razlika izmedu ova dva telefona i koji je bolji
Printable View
molim vas daj mi objasnite u cemu je razlika izmedu ova dva telefona i koji je bolji
Razlike:
T630 ima bluetooth, ekran s 65536 boja
6610i nema tluetooth, ekran 4096 boja, ali ima fm radio
Ja bi uzeo T630, usporedba je TU
Ukratko: uzmi T630! To je mnogo bolji izbor od navedena Nokie! Razlozi mnogi! Veci display (veca rezolucija), 65k boja u odnosu na 4k kod Nokie, nesto brzi software (a po meni i kvalitetnije rijesen) i uvjerljivo bolje trajanje baterije )ovo zadnje je provjereno iz prve ruke), a tu je jos u BT kao prednost! :)
bez razmisljanja t630
Pridružujem se BT mi je velika prednost u razmjenjivanju zvukova zvona, tema, slika....= Citat =:
Izvorno postao Bimbi
T630 osim ako isključivo želiš nokiu
Ja bi uzeo Nokiu...gledao sam malo jedan i drugi mobitel i ako možeš progutat BT, uzmi Nokiu...
favorit je T630, al ako uzmes nokiu ja ti nudim besplatno otkodiranje... dakel to je prednost jeos jenda u korist nokie :)
ja vec imam t630 ali moja sestra nezana sto da kupi pa me je zamolila da vas pitam
onda joj pokazi svoj, ako joj se svida uzmi T630, ako ne 6610i. Ps. moja ponuda jos stoji.
Nek uzme Nokiu...kaj će vam 2 ista moba u familiji:-)
nema se sta pricati Sony ericsson pobjeđuje (ljepši, 65k , bt , veci display , bolje polifone melodije ...) :)