-
nešto ne valja
imam m35 masku a unutra c35 sve radi osim signala tj. on ima signal al na displayu je prkazano ovo !HR VIP i signal žmiga i normalno nemogu primat ni upućivat pozive!!!Jel to ima veze kaj je na 05 ver.??? Dajte mi recite kaj da radim?? UNAPRJED ZAHVALJUJEM:bat:
-
Nekužim to maska od M, a unutra C35?:confused:
-
Problem je hardverski. Može biti pojačalo, switcher ili sama tiskana pločica. Trk do servisa ;)
-
Samo malo a što je s antenom gdje se zagubila???
-
Probaj malo premjestiti sim karticu u drugi mob pa ju vrati. Tako ćeš vidjeti je li u simu ili u mobu stvar.
-
U C35-ovoj anteni ti je obična žica spojena na te male pločice gdje se spoji M35-ova antena samo kaj je na M35 antena na stražnjoj maski u obliku obične limene pločice
-
išao bi u servis al kaj će mi tam reć pošto sam prebacio masku s m35 na c35
-
"Unutra" su ta dva uređaja potpuno identična. Neće se primjetiti ako nisi napravio tragove otvaranja na kućištu...
-
Ak budu htjeli skužit će po IMEI broju.
-
A da sve to lijepo fotografiraš , jer slika govori najviše. DMI je dobro pital gdje je nestala antena od C35 , jer ako si ju uklonil , a nisi spojil antenu od M35 nema šanse radit.
-
Vjerujem da ju je spojio ali možda je mehanički kvar (napukla pločica ili spoj antene...).