Zanima me koji je najjednostavniji i najbezbolniji način prebacivanja cijelog imenika iz primjerice, N7610 u N6630? Da li preko Nokia Suite ili možda preko BT-a? Ili pak ima neki treći način.
Printable View
Zanima me koji je najjednostavniji i najbezbolniji način prebacivanja cijelog imenika iz primjerice, N7610 u N6630? Da li preko Nokia Suite ili možda preko BT-a? Ili pak ima neki treći način.
najjednostavnije je da kontakte stavis na sim karticu i kad prebacis u mobitel da ih ucitas....
mozes napravit beckup kontakata sa pc suitom i kad promjenis mobitel vratit ih a mozes i s nekim symbian programom npr beckup contacts:-)
a njega mozes skinuti na ovom iznimno kavlitetnom sajtu ;D
http://www.sysphere.org/sodom/
Mogao sam se i kladiti odmah da će mi prvo (ili jedino) sodom odgovoriti. Hvala! :thumbup:
Sodom me prestigao, ali ako ih nemaš 200 onda ako su ti kontakti baš na mobitelu, izbriši sve na sim-u i kopiraj sve sa moba na sim tako da ti bude refreshana lista i sim prebaciš na 6630 i tamo kopiraš na mob. Najbrži postupak.
Ovo mozda je najbrzi nacin, ali nije najbezbolniji. Rađe preko pcsuita!= Citat =:
Izvorno postao Symbian OS
Ne znam dali taj program ima 7610, ali sa 6630 dolazi aplikacija za prijenos kontakata, slika i dr. preko bluetootha. Podatke je moguce prebacit i bez SIM kartice u 6630.
= Citat =:
Izvorno postao andro2001
Slažem se s Androm, to je dosta zeznut način, jer nakon što prebaciš kontakte sa SIM-a, onda su totalno nesređeni, podatke kao E-mail nestane i tako to.. A da ne pričam o onome ako pod nečijim imenom imaš više brojeva. Mislim da je najbolje preko PC suite-a, znači na CONTENT COPIER, ili ga isto preko Suite-a sinkroniziraj sa Outlookom, pa onda spoji 6630 i odaberi opciju da ti stavi sve iz Outlooka na mob.
moram vas sve pohvalit jel ste iz toliko jednostavnog pitanja napravili cijelu nauku.
Nisam bas puno citao sta ste pisali, ali ima jedan program (beckup contacts), koji se instalira na 2 telefona, i onda importujes kontakte iz jednog u drugi. Jednostavno. Daj e-mail.
vidis zanimljivo...da citas thread prije nego postas na sljepo vidio bi da sam ja dao link i uputio na taj program
dajte ljudi malo paznje
taj program savrseno radi, bolji je od svih nacina koje postoje..
@ sodom
Bas sam tvoj odg. poceo citati i vidio link, ali kad si poceo o sim kartici nisam se nadao da ces zavrsiti na ovom dobrom programu. Sorry.
Sad da i ja završim temu: Sa PCsuitom sam si backupirao sve sa moba, uključujući slike, video clipove i naravno, kontakte na komp. To je valjda to.