eto vidm da u novom VIP.mag-u nude interaktivne karte hr. gradova pa me zanima jel netko zna gdje bi se mogle naci besplatno...
Printable View
eto vidm da u novom VIP.mag-u nude interaktivne karte hr. gradova pa me zanima jel netko zna gdje bi se mogle naci besplatno...
i mene to znima.
De mi malo opširnije objasnite o čemu se radi pa možda mogu pomoći nekako ili raspitati se, sada radim u javi plan grada osijeka i turn by turn navigaciju za gps i mobitele..eto ako mogu kako pomoći, inače imam kako vi kažete "interaktivne" karte nekih hr gradova i par srpskih gradova
pa kad ce biti gotovo to za Osijek, hoces nam poslati..
pa gle.. vip prodaje karte u elektronickom obliku kao neki program valda java ili symbian.. gdje mozes zumirati i traziti ulicu po nazivu itd...
odi na vip portal tamo ima detaljno objasnjeno.. pa ako mozda to imas ili nesto slicno..
nema ali radim na tome u GPS STUDIU,nešto je kompliciranije za javu ali kombiniram nešto napraviti za mob, našao sam na http://www.n-symbian.com/ neke karte ali su bile teške oko 60 mb i više... lega mi je dobio uz nokiu 6030 neznam točno koji model navigacijski cd pa ću vidjeti što je to..
ali nešto se več pričalo na forumu o tim kartama i da ovi u t-sranju naplačuju po dijelu karte 12kn!a npr. karta osijeka ima 4 dijela(ovo je primjer i lupio sam)pa je možda tako i na vipu!aj please aco ako imaš neku dobru kartu osijeka da mi pošalješ na mail jer one sa osijek online su mi krš!
Imam kompletnu digitalnu kartu grada sa svakim detaljem ali zauzima dosta , neću je kompresirati jer će gubiti na kvaliteti, ajd nekako ću je spakovati pa ti je pošaljem sutra
daj i meni poslaji. hidden_di@yahoo.com
PS. mislim da tako ide i na vipu po dijelovima.
Taj su program napravila dva dečka iz Karlovca. Nažalost ne žele ga prodavati drugačije nego preko mobilnih operatora. Imate više na http:\\mobymap.eldam.hr Imate i dvije demo verzije: Karlovac i Novo mesto, koje su funkcionalne jedino se kod svake promjene pojavljuje natpis "Ovo je demo verzija..."
to znam,bilo je u explozivu i ako se nevaram još je i bilo da su neki napravili GPS kartu za ZG ali traže sponzora da je komercijaliziraju!