Prikljucio sam mikrofon u srednju rupu,(ne u rozu) i radi.
Medutim, racunalo ga ne detektira!!!
Prije sam pisao i trazio savjete o tome.
Ako ga ukljucim u rozu rupu, nista se ne cuje.
Testirao sam ga,al ni to ne pomaze!!!
:-/
[IMG]ga[/IMG]
Printable View
Prikljucio sam mikrofon u srednju rupu,(ne u rozu) i radi.
Medutim, racunalo ga ne detektira!!!
Prije sam pisao i trazio savjete o tome.
Ako ga ukljucim u rozu rupu, nista se ne cuje.
Testirao sam ga,al ni to ne pomaze!!!
:-/
[IMG]ga[/IMG]
digni sound properties (ikona zvučnika u trayu), pa options->properties i odaberi 'recording' i tamo ispod 'microphone' odaberi checkbox 'select'. također u playback preferences (prije neg napraviš options->properties) provjeri da ti nije mikrofon postavljen na 'mute'
Ako radi,u čemu je problem? :confused:
ma nema sanse!!
Ona kvacica sa "select" ostaje i ne moze se maknuti!!!
Ne znam zasto!?
problem je u tome sto ja ocu snimati preko cool edit-a, a mikrofon nece detektirati, medutim on se cuje kad pricam!
Imam Via AC'97 Audio (WAVE)
Zato što ti mikrofon nije recording device,zato neće snimati. Odi start->all programs->accessories->entertainment->volume control. Tu ideš na options->propeties. Vidi šta ti je pod mixer device,trebalo bi ti Via AC'97 Audio (WAVE) ili nešto slično tome pisati.= Citat =:
Izvorno postao melody
Označi recording,unutar onog prozora označi sve kućice.->OK. Trebao bi moći označiti mikrofon. ako nemožeš-probaj da označiš "mixed output" ili "aux" ili "stero mix" ili šta već imaš-pa vidi jel onda hoće snimati. Vidi šta ti je u control panelu,audio devices.Ako neće ni onda,reinstaliraj zvučnu.
pogledaj u settingsima cool edita što ti je odabrano za recording device, input device il kak to već cool zove...
A ide u rozu rupu, proradio i opet nesto ne stima!
Ma nema veze, izgleda da zvucna ne valja! :(
I u mene je ista zvucna(int.)= Citat =:
Izvorno postao melody