Zna li tko gdje u zg-u ima mjesto gdje za stari mob dobiješ otprilike koliko vrijedi i kupiš novi ili polovni. Nešto poput onog shopa na zrinjevcu, mislim. Namjeravam si nabavit motorolu razr, samo ne od 3700 kn, koliko je sad.
Printable View
Zna li tko gdje u zg-u ima mjesto gdje za stari mob dobiješ otprilike koliko vrijedi i kupiš novi ili polovni. Nešto poput onog shopa na zrinjevcu, mislim. Namjeravam si nabavit motorolu razr, samo ne od 3700 kn, koliko je sad.
sumnjam da ces nesto takvo pronac,...jedino oglasnik ti preostaje.
imaš černomerec, ili trešnjavački plac :spin:
čuo sam za tak neki dučan di otkupljuju stare mobitele, mislim da to postoji u ZGu , al neznam di.
to ti je onaj ducan kod zrinjevca-. zove se bobo ili tak nesto
pretpostavljam da je to tamo gdje je ona velka nokia 3310 od plastike izlozena,ajde javi kolko su ti ponudili i za koji mob ako ces ic.
ma brijem da će ti to ponudit 50% manju cijenu od realne
ma tavi ducani skidaju cjenu sam tak.
Najpametnije bi ti bilo da sadašnji sam prodaš, malo nadodaš i kupiš ono što te zanima. Ovo što si te zanima, sumnjam da bi ti se isplatilo.
Imaš takav dućan u onom velikom Konzumu na Vukovarskoj(odmah do je OMV).Otkupljivali su ti mobitele i bilokakvu dodatnu opremu.Prodaju i rabljene mobove.Neznam dali još to rade ali cijene koje ti nude su malo nerealne. :-/