molim vas za pomoc nemogu se odluciti izmedju ova dava mobitela.
d500-hrpa funkcija
v3-ultra sminka
Printable View
molim vas za pomoc nemogu se odluciti izmedju ova dava mobitela.
d500-hrpa funkcija
v3-ultra sminka
= Citat =:
Izvorno postao aksicni
Motorola V3
aksicni,ova je tema za usporedbe modela
d500??? jesam ja lud ili što???
pa to je Samsung zar ne??
a v3....dobro si rekao..šminkeraja! ali...V3 bi ja 8)
Ne znam za koji bi se odlučio...mislim da bi radije uzeo V3:-) Ali D500 je jaaaaaaako blizu:-)
jedina veća prednost V3 u ovom slučaju je dizajn, u svemu ostalome prednjači D500, tako da sam ja na strani Samsunga, u ovom slučaju= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
Zavisi šta ti je bitnije
Šminka uzmi V3
sve ostalo i šminka uzmi D500
Moj stav je D500!
sorry sto sam na krivo mjesto postavio pitanje, ali kad smo vec tu:)))
meni je motorola toliko napeta, ali memorija joj je uzasno mala i to me najvise brine ima mp3 player i 5Mb memorija!!!!
jeli mi mozete reci otprilike jeli neka velika razlika u cijeni (na crno naravno) izmedje ta dva modela???
ma ja bi isto uzeo d500...
d500 bez ikakve dileme. puno bolji mobitel ovaj v3 je cista sminketina, plus toga je ruzan, kamera koma i samo 5.5mb
Koliko mi se čini da je V3 u dućanima skuplja od D500, ali na crnjaka su tu negdje...
Ma D500 vodi!
Ja bi uzeo njega da moram birati izmedju ova dva aparata!
Frend mi ga je uzeo prosli tjedan, tako da sam malo prckao po njemu, stvarno pristojan aparat, obilje funkcija, super dizajn (jedino bas nemam povjerenja u taj Samsungov slide, kazu da se puno kvari)!
V3 nikada nisam imao u rukama, tako da ne mogu suditi, ali ako ti je ipak vazno, da imas mob koji i neces bas cesto sresti kod drugih ljudi, "ako bi da probas nesto drugo" ;D;D, uzmi V3, stvarno nema nekoga modela koji bi se sa V3kom po izgledu dao usporediti! ...Ali nije bas da se i D500 lijepom vanjstinom ne moze pohvaliti!
zemi si d500
sta se tice dizajna previse je slide aparata (e800,d500,e630,e810,sl55,sl65,........) a onako tanak kao sto je v3 nisam jos vidio. recenzija od v3 me oborila s nogu kad je lik napisao da je to "britva za brijanje bogatih ovaca":))))))))))))))))