Želio bi znati koji mob koristite i zašto
gdje vam je se dobro pokazao...
Printable View
Želio bi znati koji mob koristite i zašto
gdje vam je se dobro pokazao...
P800, a najbolji su mi P900, P910 i P800
Imam SE T630 koji sam kupio poslije simensa c55 jer sam želio neki telefon sa ekranom u boji i mogučnosti slikanja kamerom.
A dobio sam telefon sa mogučnošću mjenjanja Tema koje mi "uveseljavaju" ekran i raznolikost polifonih tonova kao i izmjena screen saver-a ili pozadina. Moram priznati da nisam koristio raznolike mogučnosti mob dok nisam nabavio kabal za povezivanje sa PC(iako nisu baš neke naspram recimo drugih ali ok).
Zamjerka T630 sa moje strane je na nemogučnosti dodavanja tona dolaska poruke po različitosti za osobe u imeniku (kao motorola npr.) i dodavanja inih u file za zvuk poruke. Ili zamjeram što mi je tih odnosno tiši u zvonjavi od recimo nokie ili motorole ...
Sada "zaražen" mišljenjima cijenjenih forumaša o simbian mob mislim da se prebacim na slijedeći stupanj moje evolucije u mobilnim uređajima(samo nisam odlučio koji model).;D
Koristim t630 jer zelim jeftin i funkcionalan telefon.
K700i, zbog Mp3, radija, veće memorije i bolje kamere u odnosu na moj bivši t610.
T610 jer je bila povoljna prilika... (91 kn uz godišnji ugovor za vip.me tarifu 150 kn mjesečno).
Do sada sam koristio:
od Ericssona: T18, T28s
od Sony Ericssona: T68, T300, T610, T630, P800, P900, P910i
Tranutno imam:
- Ericsson T28s jer mi ima posebnu sentimentalnu vrijednost i jer mislim da je u doba svoje promocije to bio daleko najrevolucionarniji telefon do sada
- Sony Ericsson T68 bez nekog posebnog razloga
- Sony Ericsson P910i jer je to nekako logican slijed (zadnji prije njega su mi bili prethodnici iz P serije), jer ispunjava uistinu sve moje zahtjeve koje imam od mob telefona, jer mislim da je to jedan od najboljih telefona trenutno na trzistu
T630, jer sam ga dobio za kunu, a za k700i nisam imao love ;D
imao sam k700 i vjerovatno cu ga opet uzet jer je OK, a nije nesto extra skup
1. mobitel kojeg sam imao je bio stari Ericsson T10;
2. mobitel mi je bio dobri i, po mom ukusu, jako sexy mobitel Ericsson T28;
3. Danas imam Ericsson T68m, i jako mi se svidja, te ga jos neko vrijeme necu mijenjati (bar ne dok ne dodje K750i).
Uglavnom ovaj mobitel imam od trenutka kada je stigao u Hrvatsku (tocnije 20. 12. 2001. g.), a platio sam ga tada masnih 4.899,00 kn.
Do dana danasnjeg nemam nikakvih problema s njim, dapace, jos uvijek se drzi odlicno.
Puno mi znaci bluetooth jer ga non stop uskladjujem s racunalom.
Iskreno, MMS mi bas i nije dobar, jer ipak ima ekran sa samo 256 boja (po mom skromnom misljenju je bolji recimo od ocevog mobitela ciji ekrana ima 4096 boja). Uglavnom, vjerojatno cu ga promijeniti negdje oko Bozica za novi K750 ali cu ga i dalje zadrzati. Ako izdrzi do Bozica, a ne vjerujem zasto ne bi, onda ce mu to biti tocno 4 godine.
isti razlog samo što imam T610= Citat =:
Izvorno postao disco
F500i jer sam ga kupio za 143 kune na akciji
Ja imam K700i...pa mob je dobar ima radio,mp3... a platio sam ga bio 370kn!
imam f500i
mob mi je ok,jedini ki je bed kaj ima malo memorije
F 500i. Mob je fakat dobar. Nemam ga namjeru mjenjati.
Trenutno koristim P900...najbolji mobitel koji sam dosad imao:-)
ja također koristim p900. Dosad sam promjenio dosta mobova pa tako da mogu vidjet razliku (sx1, mpx200, p800, 7650, ...). p900 je definitivno najbolji mobitel koji sam imao. ne vjerujem da ne postoje i bolji mobiteli od p900 al on je dosad najbolji i vjerujem da će ga teško koji nadmašit.
potpisujem...p900 takoder jedan od najboljih mobova koje sam koristio...
btw. nisam imao prilike isprobat mpx 300 ali cini mi se da ja to opak mobitel koji bi ga jedini mogo mozda nadmasit
gledao sam malo po netu i kažu da mpx300 uopće neće izaći jer je motorola obustavila razvoj tog moba. baš šteta, i meni je izgledao dobro i moćno. nadam se da će se predomisliti. ako vi imate druge informacije o mpx300 molim vas da mi javite= Citat =:
Izvorno postao sodom
Gdje to? :bunny:= Citat =:
Izvorno postao @l@n
Ja sam danas kupio Sony Ericson K500i, za 265KM, odnosno... hm... 1020kn. :thumbup:
Super mi je telefon...
Eno se formira baterija... ;D
Imao sam Siemens M55 (imam ga jos...). :thumbup:
k700i uz naravno T630
K500i nisi naveo, mob je zakon!!!!
Ja imam T610. Mob je kupljen prije 2 god. a dosad je dobio hrpu bugova - joystick steka, java igre/programi se nakon nekog vremena sami pobrisu... Isto tako sam primjetio da je mob prilicno tih (ne cuje se iz susjedne sobe), a uz to ima smijesno upozorenje "Preglasno zvono moze prouzrociti ostecenje sluha." I smeta to sto baterija automatski ispada pri otvaranju straznjeg dijela maske.
trenutno koristim P800.
daleko najbolji mobitel.
iako, u skoroj budućnosti
planiram uzeti P910i ili S700i.
ja sam isto htio s700,ali je prevelik za ono što nudi,uzmi radije p910i...
ali naravno imao sam t10+tipkovnica-koju još uvijek imam;) i a1018