Kad uđem u -Stilovi zvona- pa onda na -Glasno detalji- i npr. idem pod -Pozivi- uđem i tad malo listam melodije i onda me izbaci van. Do sad je bilo sve u redu, a kad sam stavio one icone -WinXP_Icons_Pack_4_Vxxx- počelo me bacat van!
Printable View
Kad uđem u -Stilovi zvona- pa onda na -Glasno detalji- i npr. idem pod -Pozivi- uđem i tad malo listam melodije i onda me izbaci van. Do sad je bilo sve u redu, a kad sam stavio one icone -WinXP_Icons_Pack_4_Vxxx- počelo me bacat van!
to je nova pojava, dosad ili uđeš u detalje ili ne....= Citat =:
Izvorno postao M. NeMeC
nešto se smrdalo s tim flexom, ponovi ga opet...ili stavi neki drugi!
PS jel ti se to događa negdje drugdje još??
mogu ti rec da flex kao sam flex nije kriv...meni radi sve ok..probaj ga ponovo stavit..= Citat =:
Izvorno postao M. NeMeC
Koji flex da stavim ponovno, ovaj za ikone??
da, znam da svi flexovi s tim ikonama rade ispravno, no možda mu nije dobro sjeo.= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
da, probaj prvo njega, pa ćemo dalje razmatrat nova rješenja!= Citat =:
Izvorno postao M. NeMeC
očito ti se smrdao mma, pa se mob gubi i izbacuje van.mada bi trebao odmah izbacit a ne nakon nekog vremena! razmisli da li se još kakve modifikacije radio, pa napiši, bit će ti sutra odgovoreno!
pozdrav
Izbrisao sam ali me i dalje baca van
Sad kad si izbrisao ponovno stavi mma file i flex pa vidi.
Kak se obično ponaša Motorola, rekao bih da u jednom trenu pokušava otvorit neki GIF koji je definiran negdje, a ne nalazi ga. PA baca vam - ista logika kao i MP3 via P2K...
Dakle, reflex s ikonama bi morao popraviti stvar, jer ili fali ikonica ili je u MMA fileu neki tipfeller pa poziva nepostojeći file.
Ma ne vjerujem da je to do flexa sa ikonama. Ja ga trenutno imam na mobu i probao sve i svasta i radi bez ikakvih problema. Mora da je nesta drugo.
Ne mislim reći da je flex kriv ili sj*ban, nego da vjerojatno nije dobro lego na mob.
Probao sam obrisat flexa ali i dalje, pa sam izbrisao u audio ona dva .db i sad je sve u redu.
imam blagi dojam da si ti imao standardni problem pri pristupu detaljima zvona, ali si ga krivo objavio ovdje...= Citat =:
Izvorno postao M. NeMeC
no, dobro, bitno da si rješio, a ubuduće budi malo jezgrovitiji!
poštovanje