Pozdrav svima
imam Sony Ericsson T610,promineio sam onaj standardni tel.kod (0000),nazalost novu sifru koju sam unio zaboravio sam.Moze li se nekako doci do te sifre ili povratiti na standardni kod osim odlaska na servis?!
Hvala
Printable View
Pozdrav svima
imam Sony Ericsson T610,promineio sam onaj standardni tel.kod (0000),nazalost novu sifru koju sam unio zaboravio sam.Moze li se nekako doci do te sifre ili povratiti na standardni kod osim odlaska na servis?!
Hvala
Inače, ne kužim se u to, ali u servisu su mi rekli da je jedini način da to odneseš njima da ti to poprave...ja sam imao isti problem na P900, ali sam se uspio sjetiti šifre:-)
Mislim da master reset vraca i taj kod na 0000! Isto tako mislim da te prije master reseta na T610 ki pita da upises bas taj kod...tako da nista od toga! Dakle servis...
Mozda da jos postavis isto pitanje na podforum unlocking telefona...mozda ti tamo netko bude vise o tome znao!
Mislim da telefon negdje u meniu ima opciju vraćanja na tvorničke postavke! Bar moj T630 ima! Probaj to.
Da,ali Vuki za to trebaš znati kod telefona :))
= Citat =:
Izvorno postao aco
JEDINI nacin (ako se izuzme lupanje glavom o zid uz izgovaranje naredbe "sjeti se!, sjeti se!") je DEKODIRANJE. To rade serviseri i samo se resetuje phone code....Siguran sam da DATA cabel kojim se povezuje mob sa compom ne moze da odradi tu radnju, bez obzira na soft...... Ja u servisu koristim Tornado flasher ......
Samo ne znam čemu mjenjati taj kod. U 80% slučajeva ljudi zaborave taj kod a u servisu jedva čekaju takve bisere jel ih lupe po džepu za pet minuta posla. Bio sam u takvom servisu pa znam :)
Pa da..! Al ako se igras ......zapisi !!!!= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
Kod je najbolje ne mijenjati, osim ak imaš zbilja neke povjerljive podatke, a onda bi ga trebao znati:-)