Na svojem cv65 imam SW-25,skinuo sam sa interneta firmware 43 ali kada pokušam update kaže mi: "Update nije moguć.Kriva SW-verzija!"
Dali ima netko kakvo rješenje??????????
Printable View
Na svojem cv65 imam SW-25,skinuo sam sa interneta firmware 43 ali kada pokušam update kaže mi: "Update nije moguć.Kriva SW-verzija!"
Dali ima netko kakvo rješenje??????????
pogledaj koja ti je varijanta na mobu (vjerojatno je neka A4xx ako ti pise na Hrvatskom). I ako si skidao sa siemens-ovog site-a, tad moras skiniti isto tako varijantu A4xxx
Na mobu mi je B 402
a koju si skinuo sa neta? vjerojatno nije neka od varijanti B4xxx
Da bi update-o moras skiniti neku od B varijanti, ali da bi imao i Hrvatski moras uzeti neku B4xx (xx - neki brojevi - mogu biti bilo koji)
Ne kuzim zasto sluzi fw , promijenio sam ga ali mi je sve opet isto za sto to sluzi ????
Pa koji si imao fw i u koji si ga promjenio?
imao sam 8 a sada mi je 32 razlika je u tome sto sam izgubio hrv jezik
Ja sam sada na svoj cv65 stavio fw41 i language pack 4 tako da imam hrvatski,
ali sad mi je fora što mogu gledati 3gp fajlove iz memory assistanta.....
izgubio si hrvatski jezik jer si stavio fw varijantu bez hrvatskog jezika...
Novi FW-i obicno dolaze sa nekim poboljsanjima, od raznih dodataka do stabilnosti software-a...
ej ,mozes li mi staviti linkove na ono sta trba downloadirati pa da i ja mogu gledati 3gp.
dali radi zvuk na 3gp ?
Ako imaš c65 skini sa siemensmanie službenu ili Winswup verziju firmwarea 43 i nadogradi si mobitel.........tada ćeš 3gp filmove moći gledati iz memory assistanta......ako nebudeš imao hrvatski jezik lako ćeš staviti language pack 4 patch sa V_klayom........
moze li se sa usb kablom stavljati fw. ? :-/
moze se staviti i sa usb kabelom ako imas instalirane potrebne drivere...