bas sam malo razmisljao i zanima me sta misle forumasi koji je trenutno najboji mobitel ? ???
Printable View
bas sam malo razmisljao i zanima me sta misle forumasi koji je trenutno najboji mobitel ? ???
" ... koji je trenutno najbolji mobitel ... " malo sam se sjebo u pisanju ;D
pa ne bi bilo lose organizirati ocijenjivanje mobitela ali prethodno bi trebalo tocno dogovoriti kategorije u kojima bi svi clanovi mogli dati svoj sud (naravno argumentirano) i onda napraviti listu....sad nemam vremena ali cu napisati post na ovu temu
Naj mobilni je Nokia 8210.:p
Po mome nema boljeg od 8910i, ali šteta dati toliko para....
Možda 7210/6610??:rolleyes:
Da li se računaju i najavljeni ili samo oni koji su već na tržištu?
...što se mene tiče pobornik sam S klase Siemensa...
ZAKON!!! :D
samo oni koji su na trzistu
nisam pobornik panasonika al ovaj novi gd87 je hokej!i moram spomenuti se t68i(to je pila ljudi)!
:crazy: :crazy: :crazy: naravno nokia 6310i= Citat =:
Poslao: player4ever
bez daljnjega najbolji je zasada,naravno od dostupnih panasonic gd 87,stvarno je mrak,mislim da zasada nema boljega,8910 nije nista,ako gledamo funkcionalnost,stvarno je ludilo ovaj panasonic,isprobano najbolji
bravo zole,ti si naš čovjek!:afro:
ma najbolji mobitel je strgan mobitel(ovo govori Bender u meni)
8910i......još samo da dođe u prodaju
Siemens S55
Sonyericsson T68i
Panasonic GD-87
Ovako Siemens , pa Siemens i opet Siemens pa onda duuuuuuugooooooo ništa i na kraju opet Siemens
Pa siemens dovraga! Pogotovo Sl45i :))) dobro prema nekim drugim mobitelima današnjice i nema puno funkcija ali nije u tome bit zar ne?
Sony Ericsson P 800 :japan: :japan: :japan: :japan: :japan:
...svi koji počinju na S što će reći SIemens (na prvom mjestu) pa onda ostali...:D
Samsung, SE.... a oni sa N kao npr. Nokia?? :) Šta njoj fali? Meni je nokia zajedno sa siemensom na prvom mjestu...
Kad mi N bude sponzor onda...:D
:lol: :D
:beer:
Kaj ti je S sponzor?= Citat =:
Poslao: dmi
Kad mi N bude sponzor onda...:D
Kao da je pošto mi je službeni i osobni mob S...:D
Nokia 7650, Panasonic GD87, SonyEricsson P800.