http://www.vipnet.hr/cw/d_show?idc=3...&idnews=266952
ajmo komentari
Printable View
http://www.vipnet.hr/cw/d_show?idc=3...&idnews=266952
ajmo komentari
Nije loše ;)
Utisci su odlicni al je stvar u tome sto je to danas izaslo pa je to obavjest za medije i nemote se do sutra aktivirat. Provjereno upravo.
Koliko sam ja skuzio moras se pretplatit na 12 mj da bi je aktivirao! To konkurencija kuca na vrata pa zele sto vise korisnika zadrzati 12 mjesecnim ugovorima!
naravno,taktika je dobra ali se mora priznat i postena sto je rijetkost na nasim prostorima
očito je sada da naš duopol vrlo jasno surađuje u planiranju, izvedbama i taktikama tržišne igre...= Citat =:
Izvorno postao sodom
da nije toga, mislim da bi utrka među njima bila znatno žešća
Pa uskoro neće biti duo, nego triopol... ;D
Ne znam zašto se toliko čudite, ako vipnet i nije planirao ovu tarifu morali su reagirati na t-mobileov potez, ja to ne bih nazvao duopolom nego tržišnom utakmicom u punom smislu...
Koliko sam ja skuzio nemoras. Bar mi nije rekla nego pita jel si post paid ili pri paid.= Citat =:
Izvorno postao kresoml
= Citat =:
Korisnici VIP mreže mogu od sutra aktivirati novu tarifu - VIP tarifu 0. Nova tarifa nema mjesečne pretplate i omogućuje besplatno telefoniranje prema VIP.friends broju.
jesu cijene sa pdv-om i kolka je cijena sms-a
cijene su s PDVom poruka je 40 lipa
A GPRS, MMS i druge nespomenute stvari?
Baš sam pred oko 2h to vidio na VodafonLive!-u.
pa ostaje kako jest. ovisno o tarifnom modelu GPRS-a. a MMS je kao i prije.= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
jel to pre paid ili post paid??
ja brijem da je post paid. Ali mi se cini odlicno. Znaci, ja kupim mob za 191 kn, dekodiram ga i prodam za skuplje? jel?
da.
a ostaje ti tarifa..
a ti bi se obvezo na 2 godine? ne znam bas. al to tak funkcionira.
no nitko nije spomenu da 100kn mjesecno moras placati i to mozes potrositi na razgovore unutar VIP mreze samo.
jel to mozes potrositi na poruke?
pa od kad su poruke razgovori????
ako ova tarifa nevalja onda stvarno.
pa možeš pričati sa vip friendsom pričati đabe. i sve za 112 kn
pa htio sam reci da nisam pito dal u to ulaze i poruke.
znaci radijsku placas ..to je jedino bed.
ja si to uzimam. samo ne znam jel se klub bodovi prenose?
ili da bolje uzmemm novi broj.. prikljucak je 1kn.
VIP tarifu 0 moguće je aktivirati u razdoblju od 25. ožujka do 6. svibnja 2005 uz potpisivanje pretplatničkog ugovora na 12 mjeseci= Citat =:
Izvorno postao Šile
Kojih 100 kn ti spominjes= Citat =:
Izvorno postao khideg
Znaci nije tarifa nula nego tarifa 100, ili?!?
100kn pretplate koje mozes iskoristiti za razgovore unutar vip mreze...
eto kojih 100kn.
mjesečna naknada 0 kuna
= Citat =:
Izvorno postao khideg
ne kužim??? gdje piše 100 kuna?? pa arifa i sama ima ime 0
tocno mjesecna nakanada ali ovo nije mj nakanada,
mjesecna nakanda = novac koji dajes a da ga ne moze iskoristiti
ovo placas kao za koristenje vip tarife, to je ko ovo novo sad u tmobile
Znaci nista novo onda! Samo cista kopija t-mobilea!
pa naravno, to i je napravljeno da tome konkurira i zapravo konkurira, 0kn za vip frends..mislim to je ipak ono...
znao sam da je neki zajeb.
ne pa nije zasto? pa besplatno pricas s frendosm to je bas fora.
ima ime VIP tarifa 0 zbog 0 (slovima: nula) kn prema friends broju.= Citat =:
Izvorno postao dud
= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
to znači da stalno možeš s jednim od korisnika vip razgovarati besplatno?? kako dugo hočeš???
dal i taj drugi mora biti na pretplati ili može imati vip me
moze biti sta god hoces. idealno za recimo ak imas curu koja brblja u nedogled...
da 0-24 besplatno.
ččovjecče ak ja to kupim morat cu kupit jos 2-3 baterije :) jer i tak mi ova izdrzi samo 1 dan aktivnog korištenja
pa gdje piše to za 100 kn+12 kn za radijsku?= Citat =:
i jel moram uzet novi broj da bi dobio t630 jeftinije?
ja isto nnigdje nisam vidio da 100kn moras placati, ja se vec ponadao...
nist eniti mogli vidjeti. bila je samo objava za medije u kojoj ne stoji sve. ali sve što stoji točno je.
a vi koji ste se nadali dačete za 0 kn pričati sa vip friends brojem a da ništa ne date operateru bi možda trebali razmisliti o svom IQ. pa ko bi to ponudio.
pa dobro dragi daj nam objasni onda da li treba uzet novi broj
ak hoćeš mob s popustom ili ne treba?
hehe... ovo nalikuje na nepotpuno obavještavanje, vidjet ćemo hoće li i reklamna kampanja 'zaboravit spomenut kak treba ostavit 100 kn mjesečno u kasu operateru' svaki mjesec... ;)
ne znam za vas, al ovo mi nije slično vipnetu koji uglavnom nije skrivao informacije.. neki novi vjetrovi pušu u marketingu vipa...
a eto to je valjda samo objava za medije kako nered kaže
valjda kad dođe kao reklama neće više ništa skrivat...
pogotovo kad pročitaju ovu temu;D
pa baš se u reklami nikad niš ne kaže. Zato posti ZSK čiji broj vidiš uvijek na vipovoj reklami i nazoveš ih pa ih sve lijepo pitaš, ili ti oni sve lijepo sami kažu.
To otkad je ona butre došla na čelo uprave. Nova metla najbolje mete, kak se veli.= Citat =:
Izvorno postao zappan
Stvarno treba lagano i Pravo završit da te netko ne prevesla danas, čak i za trivijalnu glupost kao što je "VIP tarifa 0". Uskoro ćeš morat s advokatom ići i kad ideš grincajg kupovat na Dolac...
"...VIP tarifa 0 omogućuje telefoniranje unutar VIP mreže po cijeni od 1,00 kn, a cijena razgovora prema drugim mrežama je 2,90 kn u vremenu od 7 do 19 sati, tj. 1,90 kn od 19 do 07 sati..."
Je li to sa ili bez PDV-a?
I definitivno se plaća 100 kuna koje se troši za pozive ujutar VIP mreže. Super, ali s cakom, naravno.
a koja je caka?
@damgol ne moraš uzimat novi broj da bi uzeo novi telefon ali se za tu tarifu promotivno nude samo dva telefona.
pa ovak si prije plaćao pretplatu 74 + 12 kn a plaćao si vip.friends i razgovori
sa ostalima preko vip mreže su bili 1,22;)
ja ovo definitivno uzimam jel sam samo preko vip.friensa ima 40-tak kuna
ja samo ne kužim kaj su svi napali da ima neka fora i caka i da je prijevara. prvo treba sve pročitat o toj tarifi i onda tražit informaciju kamo gdje se može dobiti.
tarifa je OK ali će se uvijek javiti jadnici koji će reći to je pušiona zakaj moram dati 100 kn. ja bi dao 20 kn i onda bi đabe pričao sa friends brojem do mile volje a razgovori na ostale brojeve nek mi budu 0,10 kn, i još nek mi za nagradu daju telefon za 1 kn i svaki mjesec 200 kn koje mogu potroši na pivu.
http://www.vipnet.hr/cw/d_show?idc=5...&idnews=267052
evo vam cijene na linku gore sve je lijepo objašnjeno. ne vidim caku.
Dobro Da Li Neko Zna Jel Treba Uzet Novi Broj
Ako ŽeliŠ Jeftinije Uzet T630 Ili Je Samo Dovoljno
Da Se PrebaciŠ Na Novu Tarifu??????
Gdje treba potpisat? ;D= Citat =:
Ma nije podvala i caka u pravom smislu riječi, ali nazivati tarifu "0" kad plaćaš 100 kuna. Sve je to super i povoljno, ali pakiraju u jednu stvar u krivi paket.
pa kaj tebi treba nacrtat da se to odnosi na vip.friends?
Ma znam da se odnosi na vip.friends.
I ne kužim čemu takvi postovi...
Nema veze.
Mene zanima jedna druga stvar.
Kaj bi ovo trebalo znacit?
...
1 kn/min za razgovore unutar VIP mreže*
* cijena nakon potrošenog mjesečnog iznosa za korištenje
VIP tarife 0
...
Znaci da nisu jednu kunu razgovori cijelo vrijeme? Nego tek kad potrosis tih 100 kuna? A kolko su onda dok traje tih 100 kuna??
Zaista se nadam da sam krivo protumacio...
pa trebalo bi biti 1,00 kn/min jer ne piše nikakva druga cijena
Ne dopada mi se način na koji je objavljena ta tarifa. Kaj ako ne potrošim 100 kn? Prenosim ih u slijedeći mjesec ili...? U tih 100 kn ne ulaze pozivi prema drugim mrežama, kaj znači da npr. ako obavim 60 razgovora mjesečno unutar mreže i 10 razgovora van mreže sve u trajanju od 1 min za to plaćam 100kn+10*2.90=129+12.50=141.50. Za iste te razgovore sa VIPmeCall plaćam 60*1.22+10*2.75=100.70 kn. Ne izgleda mi baš povoljno kao u početku.
pa nije niti tarifa najavljena kao najpovoljnija u svim slučajevima. postoji zato prepaid, ako nekome ovo ne odgovara. pa troši kako hoće i prenosi mu se novac u drugi mjesec.
Ne moze se prebacivat u drugi mjesec. Velki minus.
da nema prebacivanja u drugi mjesec i tzarifa mi je cito ok. prelazim odmah.
ne kužim što mislite očekivati od takvih lopova kao što su ht ili vip????
ma lopovi da veći ne mogu biti... ne prenosi se 100 kuna. cijene poziva čista krađa. mobitali koje su ponudili preskupi daleko.. i nikakav izbor.
ma dajte ljudi pogledajt kak je na zapadu... svi modeli po 1 euro.. da ne govorimo o cijeni tel.. ma lopovluk koji treba iskorjeniti... samo što smo šugavi narod i nikad nečemo.. ja bi im ukinuo koncesiju i švabama i austijancima.. nak se gone u 3..
ok telefoni su skupi to da, a i cjene poziva isto.. no sta se tu moze.
ha baš će se naši operateri obogatit od takvih kao što si ti koji bi seljakao 10 kuna iz mjeseca u mjesec. i trošio 20 kn mjesečno da bi razgovarao s friends brojem zabadava.= Citat =:
Izvorno postao dud
koliko njemačka ima korisnika, a koliko Hrvatska, a platežnu moć nečemo uspoređivati.
ako je tcom mogao dati tarifu 60 u kojoj u tih 60kn ulaze SVI pozivi i poruke, anda je i vip mogao nesto slicno ponuditi, a ne djiberski samo na njihovu mrezu
a mogo je tcom dati besplatne pozive prema jednom 098 broju :) ali nije
nema smisla o tome raspravljati, ali 0kn za jedan broj daleko nadmasuje sve tmobilove ponude,jer ako trebas mob i razg puno s 1 osobom najvise razg..a vip to daje za 0kn, sto je ajako dobro,,tcom daje za 50lp,.al nakupi se to para,no 0 je 0.
da, sada je pitanje kome sta vise pase
gledaj pa jasno je ko dan ako ti ne paše radi ovih 100 kn koje trebaš iskoristiti na 091 broj onda ostaješ na bonovima koje možeš seliti tri mjeseca i pozivati za taj iznos koga god želiš. i tu je prići kraj.
zašto bi prelazio na pretplatu ako ne misliš potrošiti 150 kn mjesečno zbog toga postoji prepaid.
da tako je..mislim lopovi su i jedni i drugi, ali opet ako ih ne mozes pobjediti, pridruzi im se.
= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
slazem se s comom. T-com je uveo puno povoljniju i realniju ponudu po mom mišljenju. Ovo vip 0 je po meni veća krađa. Kao poziv prema favorites broju ti je 0 kn, al svejedno im moras pljunut 100 kn svaki mjesec.
dakle stvarno sam sada zaključio da bi operater u hrvatskoj trebao biti Caritas. mogao bi svima pokloniti besplatne razgovore do 1000 kuna. naravno tu se podrazumjeva i novi telefon za simboličnu cijenu od 1 lipe. nagrada onima koji prijeđu limit od 1000 kuna je novi laptop.
T-com je uveo odlične tarife i to stoji. davtko može birati između ponuđenih. VIP je uveo tarifu gdje je moguć poziv na 1 VIP broj besplatno ali uz određeni kompromis tako da potroši minimalno 100 kuna unutar mreže.
@ dj velja ne bih volio da shvatiš kao uvredu ali preispitaj se malo. Ne znam čime se baviš. recimo da se baviš automehanikom i ja kod tebe dolazim na servis stalno mijenjat ulje, filtere, kočnice, lakirat auto i to sve za badave. pa red je da i nešto malo potrošim.
pokušaj shvatiti da to nije jedina tarifa na VIPu postoji prepaid gdje se ne obavezuješ da češ morati dati 100 kn mjesečno.
Meni se recimo ne sviđa osobno što ja kad kupim auto moram svaki mjesec plačati 500 kuna benzina, ali nam je svima jasno da auto bez benzina neide. pa zamisli da svi pređu na tarifu 0 i da ne moraš ništa plačati nego samo pereš po vip friends broju, do kad bi VIP i HT trajali da imaju tarife po tvojoj želji.
Na kraju i to je pomak prema povoljnijem. Da ove godine ne dolazi treći operater, sumnjam da bi ponudili ovakvu što. Treba nešto i plaćati. Nije toliko problem u tome što nije više stvari besplatno, nego što su pozivi prilično skupi.
kako se uzme. onaj ko puno prića ima priliku uzeti kod VIPa tarifu UMTS 1000. gdje su razgovori 0,49 kn pominuti na bilo koji broj u hrvatskoj. odnosno za 491 kunu može ostvariti 1000 minuta odlaznih poziva. Vjerujem da i tcom ima takvu tarifu sa full jeftinim cijenama.
= Citat =:
Ma kuzim ja tebe potpuno. Sve sto si rekao je u redu. Ja sam samo usporedio tarifu 60 sa vip0 tarifom i zakljucio da je t60 po meni prihvatljivija jer omogućuje pozive na sve mreže + prebacivanje novca u sljdeci mjesec.
= Citat =:
a sta ti misliš da u njemackoj nema ljudi koji trose 20 kn mjesecno, oni su škrtice 3 put veće od nas. Ujedno su i lošiji u nogometu
tarifa 60 u kronetu ne moze biti povoljnija za onoga tko puno prica..kako ne shvacas. ako puno pricas ti ces na tarifi 60 brzo dostic iznos od 100kn, a mozda pricas samo s 1 brojem.. a ovako u vipu to neces uopce platiti, a imat ces jos 100kn dodatnih da potrosis na druge brojeve.
= Citat =:
Izvorno postao khideg
da ali kad zoveš na simpu ili na fiksni tad se to dodaje ovoj cifri od 100 kuna.. tak da to realno dođe za nekog prosječnog potrošaća na 200 kuna..a to je ipak previše... jer nisu svi na vipu,, tak da je to sve bull shit..
ja sam moram priznat na vipu prepaid potrošio sigurno za neki nov auto, jeftiniji recimo.. i fakat nisu nikad mogli poslati neku simboličnu nagradu na moj broj... evo vam recimo 100 kuna bonusa ili slično.. ma to su samo sisavci, a i ove tarif koje izmišljaju nije ništa bolje.. samo lagano popuštaju.. jer neznaju što očekivati od 3 operatera.. al prpolagano je to popuštanje..
ma nikakve preplate si sad vezati.. čekamo 3. pa da vidimo onda :spin:
ja nikad ne zovem 098 uredaje s 091 broja za to imam drugi 098 broj. pa mi se opet isplati
@dud bez uvrede ali mislim da nisi shvatio da ta tarifa nije namjenjena za to da se ne troši nego da se troš. JOŠ JEDNOM !!! za takve razgovore koje ti vodiš je namjenjen sustav bonova pa ti zovi koga želiš za svotu koju su stavio na račun i nemaš obavezu plačati 112,5 kuna mjesečno. Dakle nitko ne tjera tebe da osabereš tu tarifu fino ostaneš na bonovima i to je najbolje za tebe odnosno za način koji telefoniraš i trošiš na telefoniranje.
Ispravite me ako griješim.
ispravi se....griješiš:)
argumenti ???
Za boga miloga, pa nitko nikoga ne tjera da uzme tu tarifu. Ako ne paše, ostani na čemu jesi. I kvit.
da i meni molim te reci gdje nered griješi?= Citat =:
Izvorno postao dj_velja
jer i ja mislim da je sve točno objasnio;)
Meni se recimo ne sivđa ni jedan oblik postpaida (osobno mi se ne sviđa nikakva obaveza plaćanja) - pa ga neću ni uzet. Osim toga pričekat ću da vidin još malo ove utakmice u kojoj svi dobijaju, ali će po dolasku trećeg operatera morat dat malo više od sebe.
= Citat =:
Izvorno postao damgol
..ma zajebavam ga ja malo. Covjek je sve dobro rekao i slazem se s njim
već razmišljam kak ću zahvaljujući ovoj novoj tarifi uštedit 100-150 kn mjesečno:thumbup:
pa javec stedim ,preko 150kn sam imo na jedan vip broj sad je to 0kn i od ovih 100kn mogu jos zvat druge prijatelje sto mi se isto naplacivalo, tak da cu ustedit nekih 200kn.
Morao je VIP donijeti tu tarifu, ali T-Mobile je prvi ukinuo plaćanje mjesečne naknade sa Tarifom 60:-)
svaka cast tmbilu na tome, al ova vipova tarifa je bolja
A ovisi...poruke su na T-Mobileu jeftinije, a za pozive ne znam...
Meni osobno ta Tarifa 0 ne bi puno umanjila troškove, jer nemam niti jedan broj koji posebno često zovem. I zato mi paše T-mobileova Tarifa za pozive prema svim brojevima.
a zato i jesu tak napravljene tarife da svaka nađe svoju žrtvu;D
posteno, vidis ja 90% poziva obavim na 1 VIP broj, i zato mi je ova tarifa SAVRSENA
ma neznam jel ke tko to napomenuo al ova tarifa daleko zaostaje za cronetovom 60= Citat =:
Izvorno postao khideg
Nema prenosa nepotrosene love, onih 100kn iskoristit iskljucivo na pozive unutar mreze (ne na poruke) .
ja sam to spomenuo više puta, ali čini se da se društvo ne afirmira samnom
pa znam da,ali kazem, bez obzira na to,.opet mi odgovara, jer ja potrosim 100kn na vip pozive.
opet vi isto radi se o tome da su tarife namjenjene za individualce.
normalno ako netko nema potrebe pozivati unutar VIPa i pozivati friends broj često da mu se ne isplati.
pa mislim da smo to već apsolvirali.
Evo ja sam se tarifirao na 0 :)
ja sam isto od jučer na tarifi zero...
i ja sam. i super mi je.
@jay,damgolkhideg baš me zanima ko će vam bit kriv kad stigne račun :)
nerazumin?= Citat =:
Je li potrebno da svaki koji se prebaci na dotičnu tarifu to ovdje objavi?