Izvorno postao
unique2105
Evo ovako...otišao sam danas u Agram servis gdje mi je potvrđeno da ću dobiti novi uređaj i da se već par ljudi žalilo na isti problem te im je uređaj zamjenjen.
Uglavnom došao sam tamo i opisao kaj je bilo,rekao mi je da mi je da su oni samo servis i da nemaju nove uređaje,već da samo popravljaju i uputio me u tele2 u Vukovarsku da im predam uređaj i da im ga oni dostave te da će oni njima napisati potvrdu za izdavanje novog uređaja i da ću tada dobit novi uređaj.
Uglavnom rekao je da ako ga ja ostavim da ga on meni može samo popravit i sredit u roku 2-3 dana,ali da preporuča da odnesem u tele2 gdje ću navest da želim novi uređaj,tada ga tele2 dostavlja i ja dobivam novi uređaj,na što imam pravo.Rekao je da mu je procedura glupa,da njemu osobno nije bitno tko će donjeti uređaj na servis,da je to potpuno svejedno,ali procedra je takva da operater šalje po DOH-u ako sam dobro razumio i da tada u roku od 8 dana imam pravo na novi uređaj.Pitao sam ga a koji je rok da ja dobijem taj novi uređaj,na što je on rekao da je rok 14 dana,ali da to bude kroz 4-5 dana jer ga imaju na zalihama.
Tad sam se uputio u Vukovarsku (u upravu) ,ali danas ne rade. Rade samo radnim danom od 09-17h,nisam to mogao nigdje provjerit,a gamad u službi za korisnike mi nije htjela reć radno vrijeme,tražeći me da im kažem razlog zašto mi treba radno vrijeme,i ajde ja iz dosade dok hodam,objasnim curi na liniji razlog i ona meni daje upute šta da ja radim,da zovem overseass express da će oni doći po uređaj i odnjet ga u agram,i pita me jeli mi pod garancijom uređaj,a sekundu prije sam joj rekao da je jučer kupljen -.- ...i tako ja njoj navodim sve što znam no ona i dalje tvrdi drugačije da to nije tako kako sam ja rekao,već kako je ona rekla,kao da ima želju da ne napravim navedeno u roku od 8 dana...možda je za to i plačena...
I da,netko gore je rekao da kupuje One X i da je sad ovo pročitao...Moja preporuka je da ga kupiš,uređaj je vrhunski,a eto ta greška u izradi se dogodila na nekolicini uređaja,ako ti se desi slučajno,zamjeni ga...
Bio sam u T-centru na cvjetnom i uspoređibvao izložbeni primjer One X i svoj One X i totalna razlika u ekranu i čvrstoći,ovaj u t-centru nema šanse da ikad počme kvrckat,predobro je napravljen,i čak na dosta jači stisak se ne vide boje na ekranu,što je kod mene vidljivo pri samo malo jačem stisku ekrana..
Uh,ipak ću morati čekati svoj mob...Ubit će me to,***** ti -.-