Evo od nedavno ili bolje rečeno od jučer igram ove igre!!
Odlične su.
Pa ako je netko nabavijo neku od navedenih molio bih vaše komentare i mišljenja o njima!!!!!!!!! :)
Printable View
Evo od nedavno ili bolje rečeno od jučer igram ove igre!!
Odlične su.
Pa ako je netko nabavijo neku od navedenih molio bih vaše komentare i mišljenja o njima!!!!!!!!! :)
koje 'ove' igre? pa samo si jednu nabrojao...
da...... ja bi uskoro trebao dobit pes4, definitivno najbolji nogomet u svemiru
da igram Winning eleven 7... to je mozda PES 3 kod vas... ovdje u americi WE8 ( PES 4 ) tek izlazi sljedece godine
ak ima zainteresiranih mogli bi i kakav turnir bacit;)
Pa vidiš mogli bi!! JA sam za! Slažem se sa floorkillom da je definitivno naj bolji nogomet! stavili su zakon detalje u igrici totalno zakon
kao naprimjer: henry trči svojim stvarnim pokretima,štucne su mu preko koljena kako ih on nosi u stvarnosti ITD,
I ispravljene su one glupe freške kod uklizavanja,pa se više nemože igrač klizati 3 m!
@floorkilla
U biti sam ja napisao još za igricu koju igram u naslovu teme ali očito nepiše
a igrica je Medal of honar;Pacific assault-Zakon grafika,dobio sam ju jučer!
da ja je imam u demo verziji, odlicna je i nabavit cu original (moh:pa)
golman je BUGovit maximalno...
inace sve 5
a jel igra napravljena bas za pc ili je isto ko i pes3 samo kopija sa plejke?
Pa neznam točno ali sam vidio da je ima za pc,ps2,xbox i još neku
u novom pes-u se vidi sudac na terenu
zato ak imaš njega imaš i pes4;)
Ja sam izbrisao tu drugu...nemožeš baš otvorit thread i da se vodi o dvije igre(osim ako su sličnog sadržaja)= Citat =:
Izvorno postao >>RENEGADE<<
Kada izvodite slobodni udarac pritisnite tipku select pa če te vidjeti fore!!!!!!!!
pa svaki pes je takav!= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
opasan ovaj moderator... izgleda da je igrica samo na dvdu... ja je downladovo i sad nemogu da sprzim jer je 2gb iso fajl :( ja nema dvd burner
u *ebote ! koji bed.... brzo ukradi frendu dvd rezač
Evo malo novosti!! na www.pesfan.com ima za skinuti option file sa otklučenim stvarima iz pes shopa i option file za sva prava imena igrača,klubova,..itd.
Pa se poslužite!!!!!!!!
ljubi te bata
Pa znam ja šta treba!!!!!!!!!!! :thumbup:
Evo pošto se ta dva option filea nemogu koristi ti zajedno i stalno se overwritaju
našao sam riješenje:
prvi option file kopirate(onaj koji ima sva imena klubova,igrača...itd) u saveove
zatim odete na stranicu www.megagames.com i skinete trener za pes4 te ga kopirate u direktorij od pes4 i tamo ga pokrenete. U njemu ima opcija run game i to stisnete.
prethodno na treneru piše koji brojevi čemu služe pa tako u igri stisnete 3-get loads of pes points,pa tako imate 65000 pes bodova i kupite sve što vam treba iz pes shopa i saveate si trenutni option file.
To bi trebalo biti to,možete pobrisati trenera a i nemorate! :)
reklo bi se: CHEATERU ;)
Inače to igram na plejki jer mrzim konverzije.
Golman je i dalje loš, te izvođenje slobodnjaka im je svaki put sve nerealnije.
Nije baš neki napredak od prošlog. :thumbdown
Pa neka je nerealno izvođenje ali ti ne gledaš na druge detalje koji su dodani u odnosu na pes3!
@Branx
reklo bi se: uzmi što ti svijet nudi :comp:
a i to sto kazes ;)
mislim da su slobodnjaci najbolji do sad. samo probaj ih izvodit s ronaldinhom i vidjet ces o cem pricam
Instaliraj si WInISO 5 ili Nero 6 u kojem ima ImageDrive, te aplikacije emuliraju .iso fajlove, stvaraju virtualni DVD drive koji ti normalno pokrene igru ili program kao da si je ubacio na dvd-u.= Citat =:
Izvorno postao Player 4 ever
Nekako i nisam odusevljen Igricom, ocekivo sam vise... Grafika igraca je odlicna, ali gledatelji su losi, neki tereni su toliko jadni da se nemoze na njima ni igrat, bodu oci...
ako netko hoce da se poigramo online...
http://pes4online.acsv.net/
ili direct ip
playeru jesi za jednu.....?
ja sam jucer igru skinuo sneta i evo jos se nisam stigo naigrat kako spada ali prvi dojmovi su fenomenalni. vidno poboljsanje u svemu, od izbornika, grafike asto je najvaznije kretnej igraca i lopta - divota! realnost na nevidjenoj razini
playeru jesi za jednu.....?
Uvijek... Nego nisam nikad igro online pes4, sta ja trebam hostat igru i onda tebi dam ip ?
ma grafika na četvorci je stvarno strašna najviše me
ipresioniralo kad sam na Adrianovom uhu vidio naušnicu za vrijeme
usporene snimke gola....prestrašno
i stvarno se vidi da sudac nije samo ubačen bezveze nego stvarno
glavom konstantno prati loptu....svaka čast konamiju
izgubio sam igru u sumi dok sam lovio međede (dok mi se hard formatirso) pa bih molio ako ima koja dobra dusha da mi presnimi igricu, pa da se najdemo...ja prazan cd you puni cd i jos sta dojde po dogovoru...
Hvala...
sto prije to bolje!
Pr Dobra Igra, Samo Sto Me Pila Jest To Da Mi Ne Radi Gamepad Na Njoj
koji gamepad imas...
trust:triple mode sightfighter
vis taj sam bas mislio kupit.... dobro da sam te pitao, znaci ne sljaka
ma vraga ne šljaka pa trebaš ga podesit
malo je komplicirano ali ja sam logitechov gamepad
podesio i sve radi kak treba iako mi je PES duplo bolji
i nekako prirodniji na play-u
na playstationu mislis? zasto? pa dodje na isto kad imas gamepad, a postoje gamepadovi od ps2 za pc, na to ciljam u prvom planu.
neki dan sam igrao pes4 na ps2 i grafika mi nije bas nes... puno bolje zgleda na kompu,naravno, i tako automatski igrivije
ma na kompu mi je sve nekako umjetno....
trava mi izgleda kao umjetna trava a pokreti
igrača su mi realniji na play-u
a gamepad ima za kupit u hami i možeš ga
koristit i na kompu i na playu
mada? koji je to?
pa navodno košta oko 100 kn nije neka marka
ali frend mi je rekao da se može za play i pc koristit
jel ima navodno dva raziličita nastavka;)
a ja ni nakon 3 tjedna još to nisam išao provjeriti....
eh da ne razlikuje se puno od play gamepada
a kako ga to podesiti? neradi mi ni na prince of persii 2 ni na pes 4, a na nfs 2 i fifi 2005 radi? :-/ :-/= Citat =:
Izvorno postao damgol
gle kod mene je spika da ti gamepad mora biti spojen prije
nego pokreneš igru i tek će ti onda u samoj igri biti omogućeno da
ga podesiš onako kao ti želiš,meni logitech wingman radi na svim ovim
igrama koje si ti spomenuo.....jel ti uopće radi na kojoj igri?
pa u gornjem postu pise da mi radi na fifi i nfs und. 2? a na ovima ne radi.
gle meni isto ne nudi da podesim gamepad ako prije nisam
gamepad spojio na komp pa onda instalirao igru.....
tak se ponaša za sve igre,tek ako je spojen prije samog pokretanja
igre dopušta mi da ga podesim za istu;)
sta znaci prvo trebam spojiti gamepad na komp pa tek onda tnstalirati igru???????
btw.
hvala sto ce mi netko sprzit tu igricu ;)
ma ne........= Citat =:
Izvorno postao the man
imam opciju analogno i digitalno na gamepadu znači da ti onaj mod koji želiš igrat
mora biti uključen jel se barem kod mene ne možeš šaltat sa jednog na drugi
mod dok ti je igra upaljena
aaaaaaaa, i to sam probso sli ne reagira. ili igra ne valja ili gamepad. ali gamepad radi u control panelu pod ˇˇgamepadsˇˇ.? DALI MOZDA TREBA SKINUTI NEKI DRIVER SA NETA?
pa kaj nisi dobio nikakav cd sa softverom?
pa sa gamepadovima se ne dobiva soft? . xp ga prepozna i uredno mora da radi.
pa u krajnjem slucaju brisi igru, spoji kontroler, instaliraj igru
pa dragi ja za svoj jesam dobio cd;)
pa kazem zato sta frend kad dodje kmeni na partiju pes4 donese svoj ultra jadni gamepad (sl ko za ps2) i ljepo ga xp prijavi, dakle netrebam nikakve drivere posebno instalirat... stoga nevidim potrebu za cd-em
e pa na cd-u imaš soft da si za svaku igru posebno namjestiš postavke
kakve želiš i još poneku sitnicu koja dobro dođe.....
a ima di za skinuti sadrzaj tog cd-a
pa mozda ima na stranicama proizvodjaca...
nema , gledao sam na stranici kaze da gamepad ne treba driver te da ga racunalo samo prepozna
a onda odi pa još prčkaj po options u samoj igri...
jel ti opce znas kako namjestit gamepad u pes4? options>button configuration> u prvom polju ti je tipkovnica, spusti se polje nize i mrdni gamepadom
ja sam gamepad najmestio bez problema
Najbolje za namjestiti je ovako:
U folderu gdije je instaliran pes4 ima ikona setings,e tamo se najbolje namještaju gamepadovi i najlakše, baz po muke!
e skuzio sam zasto mi nije radio , gamepad iam tri mogucnosti- sam naziv kaze triple mode sightfighter i samo sam trebao ga namjestiti da bude obican gamepad, a ne gamepad za simulacije aviona!!
no comment....... :D
sta no comment nisam ni procitao uputstva, i nabavio sam ga tek prije 4 dana !!!
ajde dobro... nemogu prije 4 dana pa ovu raspravu vodimo duze :)
ma bitno da je namjestio sve....
zamisli samo kak se čovjek iživcirao....
yo! daj ajde idemo nabacity PES!!!!! naj.ebenije je to kaj igračy stare samo da su stavily pomoćne suce (novosela) da su stavily dinamo i hajduk da se možeš pofajtat itd. sve u svemu PES RULZZZZZZZZZZZZ Fifa SUCKSSSSSSSSSSSSSSSS
da a kak igrat pes online?
http://pespc-files.soccergaming.com/...tck=en&lang=en
link ti ne radi. pa treba instalirat patch inace nis
jesl ko igrao balkan express
a ne rady kreteny!! gore bilo oko 30 lopty svi pachevi, dresovy ,kopačke, stadiony i sada ste zasraly!
pa kak da igram pes online?kaj mi treba onaj pes4online?
pa imam patch ,misliš na onaj konamijev? njeg imam
da taj... taj je kao neophodan da bi se moglo igrati online........
a druga stvar, cuo sam za neki wolf patch. ali neznam nista o njemu
pa taj wolf bio je na onoj stgranici ali to su dresovi, imena itd. ali ja se nemogu spojiti čitao sam da mi treba taj pes4online!?!
sto se tice wolf patcha, on poboljsava igrivost, update stadiona, dresovi muzika himne igraci ko zna sta jos ne. ja sam ga skinuo ali nisam jos instalirao malo je zaebano
koju muziku i koje himne''''???? ima malu greškicum ako si stavite grafičku ma 8x agp dolje na rubu je slika u kurcu oko 1-2mm visine
ma iss '98 je bio bolji od fife '92-2000 samo kaj se gol zabijao sa 10 metara! se sjeća netko te igre?
ja imam genisu G-09d gamepad za 119kunića sa forcefeedbackom ali ima sam jedan analog(onu gljivicu kak se to kaže) a imam jedan super isto sa ff za 80čunića tj.77 iz kvarka a ima ga i u chipoteci isti kao za ps i spaja se preko usb-a a može se i na plejku ali nesmiješ upotrijebiti preveliku silu na njemu
ja instalirao wolf patch. ludo je. tu su nove boje i slika izbornika sa novom muzikom u pozadini, originalni dresovi i zastave (grbovi), navijanja...
isplati se. barem meni, koji ima doma sve najnovije igre a stalno igram pes4. najbolja igra ikad :)
tako je! kaj imaš onaj crveni izbornik sa ronaldom? ali nemaš sve dresove ostale trebaš poskidati
pošto više pespc-files.soccergaming.com/ ne radi gdje ima dosta sadržaja za pes?
neznam guglaj.... pa javi ;D
evo adrese za wolf 2005 evolution patch
http://files.filefront.com/The_Wolf_.../fileinfo.html
evo sad sam malo tražio i našao sam clanove, organiziraju turnire tekme imaju točno na sat, zašto mi ne bismo napravili clan?
misli ako s enetko u to kuži jer ja baš i nemam puno iskustva sa takvim stvarima i jošđ nisam našao nikakav hrvatski pes clan
evo još jedne stranice http://www.edgefiles.com/dirs/1865.html
u wolf patchu dodje i The Wolf Howling Sound Evolution, komentator izgovara imena igraca kako kojem dodje lopta (kao na tv) i to ne stalno jer bi bilo iritantno. fenomenalno sve skupa morate probat. a tek navijaci tijekom utakmice... fenomenalno.
btw vuxs na forum.hr pod igre ima pes4 liga tema, sakupljaju se clanovi odn klubovi, ja sam medju njima, medjutim to se odugovlaci vec neko vrijeme i neznam dal ce bit sta od toga.
da znam za to. ali ipak bi htio napraviti neki klan napravimo dresove evo npr. cafe.mobil nam može biti sponzor hahahaha
ne razumijem u potpunosti sto zelis...
napravimo klan ,kužiš? e onda si napravimo neki klub,kužiš?e onda napravimo dresove.kužiš?i onda igramo i uživamo još više? na forumu,hr sam čitao sad malo vidim da igraš sa tipkovnicom?,pa kak to,kaj nije bad trčati u koso recimo i pucati?
kak mislis ukoso trcati? pa normalno da mogu... ma naviknuo sam se, a zapravo sam vec odavno trebao kupit kontroler pa jos nisam. al cek a tko bi onda igrao sa tim klubom?
pa neznam pa gledao sam da likovi igraju četiri na četiri
evo čitao sam ovo što si predlagao za pes fan club pa to j e super idea ja bih napravio da znam raditi stranice (aly neznam)
ma neda mi se radit za to web ionako sam dovoljno zauzet sa webom a neda mi se nis... ak si jedan dan pes4 online da odigramo javi. odo ja sad zakrmit
a da... mislim da nema nikakav cro pes fan club..? bilo bi fora da ima pa da je sve na jednom mjestu za hrvatske fanove (download patcheva, forum, lige...)
ok samo neznam kako če meni to šljakati jer imam SHITNet!!!daj probaj nekoga nači za stranicu da napravi.
sad sam za match ali idem spavati ilki derati master ligu
:) ja derem master ligu sa villarealom i ligu sa parmom
ja s dinamom, u originalnoj postavi castolo, minanda.... vec stizu pojacanja owen, rooney...
igrate na 6 zvjezdica?
ja na 5. to mi je taman.
ja se na 6 mučim kao konj, stavio sam ono da nemožeš prekinuti tekmu jedino mi je žao što su preslabo napravili ševčenka
isto na 5 zvjezdica