Tu ima par slika:
http://www.siemens-mobile.com/cds/fr...159316,00.html
http://www.siemens-mobile.com/cds/fr...159309,00.html
http://www.siemens-mobile.com/cds/fr...159312,00.html
Printable View
malo su me razocarali, oni nikad nisu brijali na kockasti dizajn. ovo koda je kopija t630
neznam, meni se ne cini toliko lose... isto bi se ja malo strpio par dana do cebita kad ce biti vise slika i prva iskustva sa samim uređajom...
Neznam ali meni se jako sviđa,još ako će imat MMC kartice bit će zakon.Navodno će 17-oga ovog mjeseca biti objavljene specifikacije.
pa da, kad je cebit 18.3 ;)
da od 18 do 24.3
meni jako dobro izgleda... :)
Povečao sam dio slike kod punjača na kojoj se vide mala vratašca od utora za MMC kartice.(Slika sa plavom pozadinom)
Lijep je ali je svarno previše sličan T610
ne slican nego isti ALA T610
i jedan copy/paste
Siemens suggests the model S65 featuring a 1.3-megapixel camera, capacious 65K color LCD, 32 MB of user’s RAM, Bluetooth, FM-receiver and MP3-player
Jako dobro izgleda, al opet oni moraju napravit svinjac s tipkama!
cijena ce opet vjerojatno biti oko 3000kn kada izadje. sada je pitanje dali je bolje nesto takvo ili smartphone?!
ja mislim da je puno bolje uzeti smartphone ... recimo sx1 je mrak i josh mozes napraviti firmware ZAKON ...
mislim da je ovo jedan od najbolje dizajniranih mobitela
jle ima blitz?
jel se moze i na s65 praviti upgrade firmwarea??
@coma- nemres tak razmisljat... stalno izlaze novi i bolji mobovi... :)
Oj jest ovo super konacno je siemens napravio nes kako valja
Ovaj mob super izgleda.
@kappa vjerojatno ce se moci, to je tradicija kod siemensa
@booky kaj stalno govoris bez argumenata? bolje nemoj postati ako kanis pljuvati bezveze
A čemu služi ovaj gumb?
http://www.tehnoblic.com/slike/6600/S65.jpg
@coma Nismo sud, da nam trebaju argumenti.
Mob je zgodan, ali nekako mi gubi Siemensov štih. Šteta.
@cy gumb je slican kao kod symbian mobova onaj za ulazak u meni, ali mislim da bi mogo biti za net
Meni isto izgleda kao gum za izbornik. Možda bude smartphone :D= Citat =:
Poslao: coma_zgb
@cy gumb je slican kao kod symbian mobova onaj za ulazak u meni, ali mislim da bi mogo biti za net
mozda je to tipka za ulaz u menu... :)
= Citat =:
Poslao: Sljaka
@coma Nismo sud, da nam trebaju argumenti.
Mob je zgodan, ali nekako mi gubi Siemensov štih. Šteta.
šta si mislio pod tome "gubi simensov štih"
mislio je na dizajn, nije siemensovski
@cy bilo bi super, ali znamo da je sx smartphone a ne s
Coma je odgovoril
svaka promjena je dobra.
pa tako i simensova mala promjena dizajna.
nije, barem po meni, razlog: dizaj im je uvijek bio najbolji, kada bi njihov predstavnik s klase izaso, to bi mi uvijek bio najljepsi mob na trzistu
Meni se čini da Siemens sve manje mobitela dizajnira. Uglavnom ih drugi rade. Zadnjih par modela uopće ne liče na siemens ali meni se zato i više sviđaju
Mislim da je koma ovdje u pravu! Za iste pare dobiješ bolji telefon!= Citat =:
cijena ce opet vjerojatno biti oko 3000kn kada izadje. sada je pitanje dali je bolje nesto takvo ili smartphone?!
Ja pretpostavljam da će S65 brzo izgubiti na cijeni!!!
strasan mobitel
a pitanje je, ako nekom netreba smartphone funkcije, onda...
To će biti poslovni mob isko kao i svi serije S. Tako da će se uvijek naći kupca za njega
to je po meni pravi nasljednik sl45ice
Još ako će imat patcheva koliko i SL45i. :D
sad kad sam se navikako na ovako prilicno velik opus aplikacija za smartphone-ve, koji su puno bolji od jave, nekako mi je tesko sad opet ici na "obican" mob...
I meni. Ne bi više nikad mjenjao smartphone za obični mobitel= Citat =:
Poslao: 3aTmr
sad kad sam se navikako na ovako prilicno velik opus aplikacija za smartphone-ve, koji su puno bolji od jave, nekako mi je tesko sad opet ici na "obican" mob...
meni je idealna kombinacija neki smartphone i neki stariji sminkerski mob (za van) npr 8850
ma vidi ti comu, a? on bi se malo pravia vazan vani :D :D
cuj, zamisli, vani si sa trebicama, zazvoni ti n-gage i moras pricat na njega!!!!
pa zato ne kupis n-gage, nego sx1 pa si opet faca ;) :D
ma slazem se ja s tobom, bilo bi lipo imati koji mob viska za sminku, ali taj si luksuz ne mogu priustiti trenutno :(
a kaj je sa sl55icom? to je sminka do jaja
Je, ali mi je on ipak više za ženske- my opinion.
Ovaj Siemens je zbilja odličan ali nemogu vjerovati da ima fotić od 1.3MP-a? Za godinu dane više nećemo trebati obične fotiće jer će sve biti u mobu... Tipkovnica mi se sviđa ali zašto je prozirna?To je totalno out. Malo me podsjeća na tipkovnicu mog Samsunga. Kaj nisu slične?
Sviđa mi se. Mislim da je to nešto između CX65 i M65. Ako bude do 3000 kn, ako će imati MMC i ako će imati kameru od 1,3 MPix odmah kupujem :D :D :D
sl55 mi je do jaja i nije mi zenski
ov je sve istina o s65 tako da ga moras kupiti
ja sam svoj sl55 poklonio curi. to je prava sminka mob, a njoj bolje stoji ;)
no dobro, skrenuli smo sa teme...
meni se osobno vise sviđa dizajn cx65 nego s65, ali opet, mogucnosti s65 su bolje
strašan mobitel ako su priče 100% točne onda je pravi nasljednik s serije i da nemam sx odmah bi ga kupio ma kolko got koštao!
biti je pravi uspjeh na trzistu
Taj će telefon biti opremljen digitalnim fotoaparatom razlučivosti 1,3 megapiksela, dok će interna memorija imati kapacitet od 32 MB. Postoji mogućnost da će telefon raspolagati i priključkom za memorijske kartice.
Prema neslužbenim najavama S65 bi mogao raspolagati svim opcijama koje ima CX65 uz dodatak podrške za Bluetooth, FM radio prijemnik i MP3 svirač.
meni to izgleda dobro...
Ne da je mogučnost da će imati SD/MMC,nego je to istina.
Ako je još i cijena do 3000kn odmah kupujem :) :) :)
to je glavni konkurent 6230
slazem se da je s65 mocan mobitel. sigurno bi ga kupio da nisam kupio sx1.
to ce coma uzeti, pa ce nam on dati informacije iz prve ruke ;)
slažem se 3aTmr,biti će pravi boom na tržištu jedva čekam prve recenzije na netu a pogotovo da ga vidim uživo.
Ja planiram uzeti jedan od ta dva.M65 mi se više sviđa ali neznam dal će imati MMC,MP3,IrDa što bi bilo poželjno.
ma jako rado, ali mislim da cu ipak smartphone uzeti, cijena je ista, a kad vidim ove mogucnosti smartphonovi...= Citat =:
Poslao: 3aTmr
slazem se da je s65 mocan mobitel. sigurno bi ga kupio da nisam kupio sx1.
to ce coma uzeti, pa ce nam on dati informacije iz prve ruke ;)
@siemens
sumnjam da ce imati irda ili mp3. Mozda kao dodatak...
@coma
:thumbup:
a kome je štetilo da ima nešto više?= Citat =:
a pitanje je, ako nekom netreba smartphone funkcije, onda...
A kome nije štetilo dati više novca za mobitel sa funkcijama koje ne koristimo (u ovom slučaju možda i je bolji izbor ako je ista cijena)= Citat =:
Poslao: Oryon
a kome je štetilo da ima nešto više?
po mojem misljenju imat ce irda, ipak to nije entry model, budemo vidjeli sutra u 10 ujutro
Pa o tome slučaju i pričamo!= Citat =:
Poslao: Dark
A kome nije štetilo dati više novca za mobitel sa funkcijama koje ne koristimo (u ovom slučaju možda i je bolji izbor ako je ista cijena)
Today at CeBIT 2004, Siemens Information and Communication Mobile (Siemens mobile) launches the high performance S65 business class mobile phone. The first Siemens handset with a 1.3 MegaPix integrated video camera, the triband S65 offers a full suite of business software, a 65k high-resolution color display and 32MB of memory. A premium silver finish and elegant, understated design completes a phone which offers performance and style for executives who expect the best.
The S65’s high quality 1.3 MegaPix integrated camera and 4 step digital zoom ensure users can record video clips and pictures in detail. The video recorder films at 15 frames per second to offer seamless playback. A large 132x176 pixel and 65k TFT color screen displays images vividly so captured moments can be played back to colleagues, friends and family with impact and precision. The attachable flash offers flexibility to the consumer and makes this a handset as much for the office party as off site meetings. As the S65 is triband, messages and experiences can be communicated back to the home or office from almost anywhere in the world.
In addition to the handset’s creative features, the S65 boats a full suite of business software to offer busy professionals a tiny, truly mobile office. Bluetooth, wireless synchronisation with Microsoft Outlookä, Lotus Notesä and extended PIM (personal information management) mean it’s easy to manage the inbox out of the office. And in combination with the innovative Car Kit Bluetooth with external display, it offers convenient wireless communication whilst in the car.
Thanks to a compact exchangeable Memory Card of a big 32MB of additional data files and presentations can be stored and shared with colleagues. After work, this flexible memory can be swapped to store more files, pictures and video clips on the S65 to let users maximise their ‘down time’. The options are endless and this despite being only 98g, 109 x 45 x18 mm, Siemens S65 is a powerful device that achieves the best balance between creativity and business.
Following on from the award winning S55, the S65 is poised to become Siemens mobile’s newest design classic. This stylish handset has been crafted in premium-galvanised materials with a high quality silver finish to produce an understated but striking mobile phone that signifies quality and will be desired the world over. And the new lightweight Headset PTT Bluetooth with its compact and neat design is the perfect companion for wireless communication with this phone.
Rudi Lamprecht, Member of the Managing Board of Siemens AG and President of the Board of Siemens mobile, comments: "The most successful business people are often the most demanding. Siemens S65 is a sophisticated mobile phone that delivers maximum performance, yet achieves an understated and classy look and feel. I believe that by combining Siemens’ technical expertise with striking design, we’ve created a handset that the industry will acknowledge as a new approach to business class handset and which stands out in its class.”
The S65 has 6 hours talk time and up to 250 hours standby time. In addition, a wide range of Siemens Original Accessories complement the S65 like the attachable Flash and a variety of Headsets such as the light and small Headset PTT BluetoothTM, the elaborate designed silver and black coloured Headset Purestyle or the Headset PTT. Moreover there is a broad choice of in-car solutions, like the innovative high quality Car Kit Bluetooth with external display, that remote controls the S65, the fixed installed Car Kit Comfort or the flexible Car Kit Easy with its exchangeable mobile holder for future compatibility. Various chargers and data cables, an extra battery and practical carrying cases are also available.
The phone will be available in Europe, Asia Pacific and Latin America from beginning of Q3 2004.
Koliko vidim nema radio.
Jebeš radio :D kad ima kameru od 1.3 Mp-a.
Cijena?
Ako je ispod 3000 kn kupujem
Nekako sumnjam da če biti ispod 3000
Jao pa naravno da nece barem na pocetku a sumljam i da ce kasnije
I ja, ali se i potajno nadam ;) ;) ;)
Da, za par godina :D Moje procjene: oko 4500
ja mislim da nece biti znatno skuplji od 3000 kn u trenutku kad dođe na tržište, ali ja sam vjecni optimist :D
Ujjj pa neće baš toliko biti...= Citat =:
Poslao: Hrc
Da, za par godina :D Moje procjene: oko 4500
oko 3300 kada dodje, nece biti skuplje po meni
ja bih isto rekao nesto preko 3k, ali siemensima dosta brzo padne cijena...
ako nemate viska lovu s kupovinom siemensa se ipak treba malo strpiti...
Ja sam pročitao na netu da će mu cjena bit 450$=2795Kn
Na ovoj stranici ima uživo slika Siemensa S65
http://mobil.idnes.cz/mobilni_komuni...itu040317.html
pa kazem vam ja, sigurno ce cijena biti oko 3000, mislim da nece puno preko....
ako nebude preko 3000 ja ga kupujem....
Nekako se ne bih bas slozio da cijene siemensima brzo padaju, pogotovo ne "S" modelima
Meni stvarno ne treba radio u mobu, ali zato 1.3Mpix kamera...
Nadam se da ce cijena biti ok, tj do 3000kn, to bi onda stvarno bilo vrijedno kupovine
Dobro, onda 3500. Siemensu dosta brzo padaju cijena
a malo je velik, ko smartphone skoro
ma nije velik... sto ce ti onako mali mobiteli kao onaj panasonic... pa da umjesto jedne tipke stisnes 6 ;)
neznam, meni se s65 jako dopada, vise funkcijama nego dizajnom, ali nije mi ni toliko los izgledom...
dobar je i dizajn, ali ipak 11cm za obican mob.... to je bilo prije 3 godine, sada je standard za takve mobove 10cm
S obzirom da se ugrađuju sve veći ekrani i da nije samo bitna veličina nego i mogućnost upravljanja mobitelom, moja je pretpostavka da će se nakon smanjivanja veličine do krajnjih granica početi vraćati na dimenzije koje su prihvatljive većini ljudi.
Moza jesu malo veći,ali imaju i dosta veći ekran od npr. SonyEricsson-a K700
Tu ima slika: http://web.vip.hr/hb5.vip/
Od ovih 3 najviše mi se sviđa S65
pa dobro coma kakav bi ti mob? još je on i mali s obzirom kakav ekran ima!= Citat =:
dobar je i dizajn, ali ipak 11cm za obican mob.... to je bilo prije 3 godine, sada je standard za takve mobove 10cm
pa pogle SE, uspio je napraviti model sa jednakim ekranom ali ima 10cm, mislim, nije ovo meni neki veliki nedostatak, ali ipak ce u izlogu pored ostatka izgledati veliko
Pogledaj malo bolje,baš i nije jednak ekran od S/CX 65 i K700.:-/
pa kaj,velik je kao s45 koji savršeno leži u ruci;a iskreno ja sam/i bit ću jaako zadovoljan sa tih s65-ovih 109mm uz takav ekran kakav on ima,jedva čekam jer sam se odlučio za njega/dobro možda će cijena odigrati ulogu da uzmem cx65/,ali to je to.
ja cu to kupiti za godinu dana, kupujem mob slijedeci mjesec i mislim da ce to nakon puno godina lojalnosti siemensu ipak biti sonyericsson ;(
No nada umire posljednja, zadnjih 5 predstavljenih modela pokazali su da se napokon nesto i u Siemensu pokrece, razočarali su me dosta jer debelo nakon konkurencije izlaze sa 65k zaslonima (zanemarimo smartphone i po narudbi izbacen ST55) i pristojnom količinom memorije...
Mislim da ovu seriju 65 treba pozdraviti i najaviti kao povratak Siemensa na tržište iako bi im se mogla naći neka zamjerka, jer nakon sranja sa serijom 55, mc i st mislim da su ovo modeli dosljedni imenu Siemensa. Samo treba vidjeti kakva će cijena biti, ali mislim da svi modeli dobro izgledaju i imaju dosta mogućnosti.
da, definitivno povratak siemensa
siemens se vraca na velika vrata :D
@coma
pa nebi reka da je prevelik. jednostavo na male mobitele ne mozes koristiti sve funkcije koje donose novi modeli; upravo zbog malih ekrana. I ja mislim da se mobiteli nece vise znatno smanjivati, osim mozda nekih fashion modela i sl.
mislim da ce se zaustaviti na 10cm, i tamo ce se stabilizirati
s65 siemens official site
Izasli su i drugi siemens 65 modeli to su m65 i c65, ali me se s65 najvise dojmio koji izlazi potkraj ove godine kod nas.
Introducing the first Siemens mobile phone with an integrated 1.3 MegaPix video camera. This high-class handset sets new standards in design and functionality for today's mobile market.
With the S65, Siemens enters a whole new era of mobile excellence. With this powerful device it is really easy to send video messages in a convincing quality. A built-in 1.3 MegaPix video camera records your life's greatest moments to MPEG4 format. You can store plenty of such clips onto the exchangeable 32 MB MultiMediaCard. And from there share them with your friends or transfer them to your computer. Of course this state-of-the art camera also allows for still digital imaging.
The Siemens S65's massive display lets you see the world with different eyes. With those of a 132 x 176 pixel 65 k TFT display. And what you can see on this majestic screen is as impressive as it is clear: A complete package of business tools that allow you take your business with you wherever you are. Bluetooth technology lets you move around freely through wireless networks and extensive synchronization tools let you stay updated with your PC's applications.
Almost needless to mention that this sophisticated mobile features triband functionality to let you stay connected to merely any mobile network on earth.
The S65 comes in a premium silver finish and is poised to become Siemens' next design classic.
Bas me nekak dizajnom podsjeca na ST seriju. da cujem vase misljenje o mobu.
Mob je super. Nadam se da će biti oko 400€ kako i najavljuju i postoji mogućnost da ga kupim.
btw. imaš puno podataka o njemu i na www.siemens-s65.de