Ludilo!!!
Printable View
Ludilo!!!
Cestitam...
Opisi malo.
Imao sam ju u ruci upaljenu u dućanu - 4.890,00 kn.
Telefon je super, samo reci da li je joystick na ovoj bio potrgan
ili je i na tvojoj takav. Uopće nisam imao nikakvog osjećaja da ga
pomićem kako je tvrd. Jedino mi je to koma !!!
Točno, jojstic je malo kraći i čudniji za razliku od 7650, ali evo dva dana i već sam se navikao. Inače malo mi je veći problem pisanje poruka, jer je tipkovnica smještena u donjoj trećini telefona, a centar ravnoteže po sredini, tako je potrbno malo više paziti da telefon ne isklizne iz ruke. Ali, to nije ni blizu razlog da ga ne bi kupio.
Nadalje, prvo što se uočava (za razliku od 7650) je ekran. Ali stvarno je ludnica, nije samo to što 65k boja, nego je i osvjetljnje jače, tako da je Nokia ovim ekranom definitivno sustigla, ako ne i prestigla Samsung.
Ono što oduševljava za razliku od 7650-ice, je i trajanje baterije, danas je več treći dan, a "potrošile su se samo dvije crtice", uzintezivno drk.nje po mobitelu.
Samo još nisam skužio kako stvit logo, jer se direktoriji nešto različiti nego u 7650, naime nema direktorija c:\system\apps\phone\oplogo u kojem bi se trebao snimiti logo.
Pa ako netko zna, bio bih mu zahvalan.
Pridružujem se čestitkama, volio bi je i ja malo provozati.
takodjer ;)
Mogu ti rec da sam i malo ljubomoran na tebe!?!?(sala)
Kolko si tocno platio mob???
:zbunj
4998,00 kn u dućanu.
ludnica ljudi evo upravo gledam 1. program HRTa na Nokiji . stvarno Sience Fikšn
kako to isusa ti ????????????????
pa ima Real One player a HRT emitira za Real One
cili san u zaostatku moraću skupit oko 4000kn i kupit novi mobitel
evo uspio sam okinuti shot pa ti vidi.
http://web.vip.hr/marko.r.vip/KMscr.jpg
nije baš neki al su baš Ivić i Tuđman naletili u kadar
mora da je ludnica kada si u svakom postu to naglasio! :)= Citat =:
Poslao: KaKaV NeReD
ludnica ljudi evo upravo gledam 1. program HRTa na Nokiji . stvarno Sience Fikšn
ulazimo u doba kad će se otkriti warp pogon i kad ćemo istraživati sve kvadrante ovog svemira
ovi novi mobovi su mi jebeni
obećao mi nered da će ić s tom nokijom na raskršće ljubljanske i savske, stat se s autom, upalit sva 4 žmigavca, mahati kameri i gledati se na mobu. sad je skužio i da može screenshot opaliti pa vjerujem da će vam poslati sliku tu na forum....
:deal:
;D ;D
E ljudi jel zna tko mozda kolika je cijena nokie 6600 na "crno" ili preko oglasnika i jel ima kakav mozda savijet za kupovanje moba na "crno"!?!?
Hvala!
450eura kod bigbossa
volio bih ubosti taj mob... :)
je je... mrak je telefon, jedino je ovaj 'naš' imao jedan pokvareni piksel, a mene to strašno živcira jer sam picajzla po tom (i mnogim drugim) pitanju...
nakon sto sam ga ja primio u ruke cudi me da je samo jedan pixel bio pokvaren
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
1. kolko traje baterija na 6600?
2. kolko traje baterija dok slusas mp3ce?
3. jel prima sd i mmc ili samo mmc?
= Citat =:
Poslao: coma_zgb
1. kolko traje baterija na 6600?
2. kolko traje baterija dok slusas mp3ce?
3. jel prima sd i mmc ili samo mmc?
e naznam dal da uzmem kuburu od djeda pa da prvo ukantam tebe ili sebe.
1. kolko traje rezervoar benzina u autu (O: do 10 godina)
2.kolko se moš vozit (O: 10 dana)
3. ..bise procitaj malo mobil ili ces ic na terapiju u Remy (piva intravenozno i kasnije kokteli od konjetine i sve to u venu a kasnije u AORTU )
a di ti je to u mobilu, kaj ti nije jednostavnije odgovorit nego moras mudrovat!
Baterija traje 3-4 dana, ovisi o intenzitetu korištenja.
MP3 ne slušam pa nemam pojma, ali sigurno troši duplo više nego razgovor
Mislim da idu samo MMC.
Još moram provjerit je li ta kartica kompatibilna s Pocket PC-jem, čini mi se da je iste veličine.
Druže Mile mislim da pretjeruješ u vezi trajanja baterije.
Imam ga!!
Zašto misliš?= Citat =:
Poslao: davor
Druže Mile mislim da pretjeruješ u vezi trajanja baterije.
Evo sad kad se razradila, traje čitava 4 dana, naravno, uz gašenje po noći.
Manje će trajati jedino ako si ovisnik o snimanju slika i videa, kao i prečestoj upotrebi zvučnika.
ajde jedno pitanje o series 60: jel svaka aplikacija koja je napravljena za npr 3650 ide i na 7650, 6600, sx1, sendo x i sve mobitele sa series 60? jesu potpuno kompatibilni??
Nisu. Dosta programa koji su mi radili na 7650 ne rade ili ne rade dobro na 6600.
Volio bih vidjeti telefon cija bateria moze izdrzati vise od 48h!Koristite li vi te telefone (4dana:D )?
Mislim da bi baterija na 6600 mogla izdržati 4 dana samo bez ikakvog korištenja mobitela, tj. možda par kratkih razgovora i nekoliko SMS-ova.
Pitanje za Drug Mile i ostale vlasnike N6600 :
Koju verziju softvera imate i kakav je zvuk u zvučniku (za uho)
za vrijeme razgovora kada je pojačana najviše ili crticu, dvije ispod ???
Moja je nova kupljena u dućanu i softver je :
V 3.42.1
16-10-03
NHL-10
a zvuk na najače malo pucketa i škripi.
Inače telefon je mrak sa svim programima koji se mogu gore staviti !!!
???= Citat =:
Poslao: frkun
Volio bih vidjeti telefon cija bateria moze izdrzati vise od 48h!Koristite li vi te telefone (4dana:D )?
...pa ti imaš takav mob...
T68i ti može izdržati i više - naravno ako ga ne koristiš kao lampu po mraku... ;)
kad sam bio na moru, uz 10-ak min razgovora dnevno i 1-2 poruke, izdržao mi je telefon 7 dana s jednim punjenjem!! T68i, naravno...
Samo sto ja imam minimum 30min.razgovora dnevno 1sat GPRS-a+++
onda ti nesto nije u redu s baterijom.
@ Drug Mile, Mile majstore, a jel' možemo snimati duže od 10 sekundi u komadu, sa zvukom naravno!?
zanima me koji program se koristi za povezivanje 6600 sa kompom?
Čestitam. Moj stiže sutra tj. idem ga kupiti. Jedva čekam. Svi ga samo hvale po netu
Pa koliko sam ja pročitao najbolji je Nokijin. Postoji i symbian verzija Oxigena ali nije najsretnije rješenje. Mora se instalirati neki program na mob pa javlja greške. Najsigurnije je koristiti Nokijin= Citat =:
Poslao: flOorKilla
zanima me koji program se koristi za povezivanje 6600 sa kompom?
Nisu baš kompatibilni jel Nokia 6600 ima najnoviju verziju Symbiana 7.0. Malo su usrali to s kompatibilnošću ali već se mogu nabaviti programi i igre. Ja sam si nabavio jedno 10-ak programa i par igri= Citat =:
Poslao: Drug Mile
Nisu. Dosta programa koji su mi radili na 7650 ne rade ili ne rade dobro na 6600.
Postoji program koji može. Ja sam ga nabavio ali nisam siguran dali 100% radi jel još nisam isprobao= Citat =:
Poslao: Ivica
@ Drug Mile, Mile majstore, a jel' možemo snimati duže od 10 sekundi u komadu, sa zvukom naravno!?
pa kako se zove taj program.
zanioma me, recimo kad bi kupio 6600, moro bi skidam program sneta... ne?
Ne. Ako kupiš mobitel u kutiji dobiš software na CD-u.= Citat =:
pa kako se zove taj program.
zanioma me, recimo kad bi kupio 6600, moro bi skidam program sneta... ne?
je u dučanu... ali na crno?
Sve jedno. Ako je zapakiran dobiš i software= Citat =:
je u dučanu... ali na crno?
fora. thats cool.
razmišljam da uskoro kupim 6600.....
al ovaj e700 mi je nekak fora jer je mali, i ovaj vanjski ekran je super za autoportret... neznam kak bi na nokiji izveo autoportret
Pas mater. Ništa od mobitela. Nemaju ga u vipu :mad: :mad: :mad:
pa kaj ti briješ pa u oglasniku ga imaš.
Ja sam sigurniji kad ga kupim u trgovini i radije ću ćekati nego kupiti iz oglasnika.
znam jednog frajera koji sigurnjaka ima ok mobitele....
ak očeš dam ti broj pa ti vidi dal ima nokiju...
usput saznaš i za mene,.,,, :)
Ajde daj broj. Pa možda i kupim
dobiš na private message
Hvala
Kako možeš gledati TV na Nokiji 6600? Jel' imaš Cronet ili VIP? Ajd, molim te, napiši postavke za programe koje koristiš (Opera, RealOne,...). Moj e-mail je dsutalo@net.hr.
možeš gledati TV ali pazi na račun :(
Moju nokiju je jućer stara oprala u perilici :cry: :cry:
Nemoj zezat!!!!!!!!!?????????.
ovo je za thread Doživljaji s mobitelom
Moje iskreno saučešće.
Ne znam jer pristojno pitati "dali telefon radi?"
cyberphere di si kupio mob?
Kupio sam ga od jednog tipa sa news-a. Ima garanciju od vipa ali to mi ništa sad ne znaći. Mobitel ne radi a ići ću u ponedjeljak u mobis vidjeti jel mogu šta napraviti
kako misliš 'ne radi'?
Pa ne radi. Ne može se upaliti
aha da opran je :)
ma to bi se trebalo dati ocistiti u ultrazvucnoj kadi i trebo bi raditi
da ga je odma nosio na popravak, možda, a sada je sve upitno.......
ajme koji peh...... nokia 6600....
Daj nemoj kenjkat? isuse, a jadan...:rolleyes:= Citat =:
Poslao: cyberphere
Moju nokiju je jućer stara oprala u perilici :cry: :cry:
ziher je tebe okrivila...takve su mame...
Da. Ja sam na kraju bio kriv što nisam izvadio mobitel iz džepa. Od kud sam ja znao da će mi ona uzeti hlače i stavit ih u perilicu. Odnesao sam ga danas u jedan servis blizu mene pa ćemo vidjeti šta će biti
da tako i moja stara, par puta mi je oprala pare
Uuuuuuuuuuu tog sam se i bojao. Ideš na jeftiniju varijantu. S obziram na kvart od kud si bojim se da ako se što dalo popraviti ovi u tom servisu su smrdali i dokrajčili mob. Nemoj sad mislit da kurim frku. Iskreno bih volio da ti ga riješe i da ga opet imaš ispravnog ali obavezno javi kaj su napravili. BTW ako ti ga ne rješe pitaj ih da li imaju ultrazvučnu kadicu.= Citat =:
Odnesao sam ga danas u jedan servis blizu mene pa ćemo vidjeti šta će biti
tak je meni mama oprala najskuplju majcu u vešmašini, a na majci je striktno zabranjeno pranje u vešmašini..i naravno da sam ja bila kriva....kad sam ju izvadila iz mašine, jebote jedan rukav koji ima volane...šta da kažem...volana baš i nije više bilo...:( ali glavno da sam ja kriva ...jebote da joj govno stavim u vešmašinu ona bi ga oprala!!= Citat =:
Da. Ja sam na kraju bio kriv što nisam izvadio mobitel iz džepa. Od kud sam ja znao da će mi ona uzeti hlače i stavit ih u perilicu. Odnesao sam ga danas u jedan servis blizu mene pa ćemo vidjeti šta će biti
vidiš, zato ja nikad ne nosim mob u džepu...jer tko zna kaj bi onda bilo. ne kužim tvoju staru, pa nije to onaj mali panasonic da ga nije mogla napipat, 6600 je dosta velik mob...:-/
pa normalno da si ti kriv, pa tko je vidio skinut hlaće i u njima ostaviti mob?? Ja uvijek prvo izvadim mob i stavim ga na stol, jer bi inače mob pao iz hlaća kad bi ih slagao, pogotovo da imam tako skup mobitel, pa ko dragulj bi ga pažljivo nosio i pazio kamo ga stavljam... mora da si ti svoje hlaće onako nemarno samo bacio sa strane ili na pod... Mislim žao mi je kaj ti se to dogodilo, al zakaj očekuješ od sirote mame da ti svaki put kopa po džepovima prije pranja, da slučajno netko nije ostavio u džepu maramice ili možda mobitel od 5 somova kuna? Koda nema dovoljno posla i bez toga.= Citat =:
a kak se uopće ta tvoja majca našla u vezi mašine? Zakaj je odmah kad se sprljala nisi sama na ruku oprala? Vidiš, ja ne kužim vas kaj od svoji mama očekujete da budu vaše sluge i da se brinu o baš svemu, kao da im je to jedina funkcija u životu. Ne bi li bilo lijepo malo ih rasteretit pa se sami pobrinut za recimo pranje veša u obitelji? Nemojte se sad uvrijedit, al ja kad kupim neku majcu koja ima poseban režim pranja (npr. jednom godišnje ;D) onda ne očekujem da će moja zaposlena mama gledat na markicu majce kako se ona treba prat, sušit i sl. nego se sam brinem o njoj (kao i općenito o svom vešu) pa je recimo sam perem na ruku i sl...= Citat =:
Poslao: andrea
tak je meni mama oprala najskuplju majcu u vešmašini, a na majci je striktno zabranjeno pranje u vešmašini..i naravno da sam ja bila kriva....kad sam ju izvadila iz mašine, jebote jedan rukav koji ima volane...šta da kažem...volana baš i nije više bilo...:( ali glavno da sam ja kriva ...jebote da joj govno stavim u vešmašinu ona bi ga oprala!!
ma ti si srčeko malo mamino....ti si jako dobro dijete, vidim ja...bit ćeš i dobar muž....= Citat =:
Poslao: whiteboy
a kak se uopće ta tvoja majca našla u vezi mašine? Zakaj je odmah kad se sprljala nisi sama na ruku oprala? Vidiš, ja ne kužim vas kaj od svoji mama očekujete da budu vaše sluge i da se brinu o baš svemu, kao da im je to jedina funkcija u životu. Ne bi li bilo lijepo malo ih rasteretit pa se sami pobrinut za recimo pranje veša u obitelji? Nemojte se sad uvrijedit, al ja kad kupim neku majcu koja ima poseban režim pranja (npr. jednom godišnje ;D) onda ne očekujem da će moja zaposlena mama gledat na markicu majce kako se ona treba prat, sušit i sl. nego se sam brinem o njoj (kao i općenito o svom vešu) pa je recimo sam perem na ruku i sl...
zašto bi se uvrijedila? pa ima tu istine....ali nemam toliku kupaonu da stavljam u posebnu košaru stvari koje se peru na ruke....a i nemam jednu stvar nego hrpetinu.....tako da ...mogla je i ona pripazit....i još sam joj napomenula baš za tu majcu, i ona ju strpa u košaru. kužiš?
a njegova mama da nije mogla opipat mobitel od 125 g....malo mi je tu čudno...možda je stara ljubomorna kaj imaš tak dobar mob...:lol: šaja maja:rolleyes:
wb odi k meni živjet! :afro:
onaj ko stavlja u pranje dizan je pogledati u djepove prije toga, jedino npr ako kazes mami da ti nesto opere, onda se podrazumjeva da si pogledo
Ali ja joj nisam rekao da opere hlaće. Došao sam sa vikednice i nisam mogao gledati od bolova i skinem hlaće stavim ih na stolicu odem na WC, vratim se i hlača više nema a mašina radi
Nisam išao na najjeftiniju varijantu nego sam išao u mobis i oni ga nisu htjeli ni pogledati i rekli su da nema pomoći. I onda si mislim pa nemam šta izgubiti i odneo sam ga u taj servis jel mi je jedan tip kad sam izlazio iz mobisa rekao da oni to mogu pa valjda imaju ultrazvučnu kadu= Citat =:
Poslao: KaKaV NeReD
Uuuuuuuuuuu tog sam se i bojao. Ideš na jeftiniju varijantu. S obziram na kvart od kud si bojim se da ako se što dalo popraviti ovi u tom servisu su smrdali i dokrajčili mob. Nemoj sad mislit da kurim frku. Iskreno bih volio da ti ga riješe i da ga opet imaš ispravnog ali obavezno javi kaj su napravili. BTW ako ti ga ne rješe pitaj ih da li imaju ultrazvučnu kadicu.
nisi im valjda rekao kaj je bilo?
trebao si reći da ti je pao u wc školjku...to još hoće popravit....
wb ovo je njena krivnja.....presuda je donešena....:p= Citat =:
Ali ja joj nisam rekao da opere hlaće. Došao sam sa vikednice i nisam mogao gledati od bolova i skinem hlaće stavim ih na stolicu odem na WC, vratim se i hlača više nema a mašina radi
sirota mama je sineku htjela oprat prljave hlaće nakon vikendice i zato je kriva? Nije, on je kriv kaj skida hlaće bez da prije iz džepa izvadi pol kile i 5 somova kuna težak telefon. Ajd probajte vi stavit neku ciglu u hlaće i skinut ih - odmah ćete skužit da nekaj ne štima. Uostalom jel mama dala novce za taj telefon? ;)
Nije mama dala novce za mobitel. Sin je kupio mobitel svojim novcima. Ali za novi će ona dati pola i ja pola.= Citat =:
Poslao: whiteboy
sirota mama je sineku htjela oprat prljave hlaće nakon vikendice i zato je kriva? Nije, on je kriv kaj skida hlaće bez da prije iz džepa izvadi pol kile i 5 somova kuna težak telefon. Ajd probajte vi stavit neku ciglu u hlaće i skinut ih - odmah ćete skužit da nekaj ne štima. Uostalom jel mama dala novce za taj telefon? ;)
pa dajte se više prestanite prepirat oko toga!!!!!!!
nevjerovatno....
na kraju opče nije bitno...
mislim da se treba vratit ontopic, pa ču to započet vješču o kupnji 6600 za nekih tjedan, 2,3...
@cyberphere: ma OK, slažem se da je mama bar donekle kriva (pola ;) ) jer ipak je čudno da ni ona nije skužila taj telefon u hlaćama... eh da te je bar netko nazvao baš u tom trenutku kad ih je uzimala, valjda bi onda skužila... :)
Stvarno mi je žao zbog tebe, sigurno da je gadno to kad tak spušiš skupi i dobar telefon bez veze... :(
Zar ta Njoka nema alarm koji se oglasi kad se previše približi perilici?
Ha ha
znači krivica je 50:50...znači mama da pola i sin da pola...pa super.....moja meni nebi nikad dala, nego bi me čak i uvjerila da sam samo ja kriva...
:)
ovaj ti može poslužit kao izložbeni primjerak...hehe....prodaj ga nekom dućkasu.....tak i tak u tom izlogu samo stoje ugašeni.....a tvoj još i miriši po arielu!!:lol:
killa pa ovo nije offtopic....ovo je sve o nokiji 6600....:p
Ostavit ću si je. Bit će lijepa dekoracija :)
ma možda se i popravi tam di si je odnio...
tko zna....u mobisu su mojoj frendici popravili 7250i kad joj je pao u školjku. a jedino je trebala kupiti bateriju novu
Evo sad sam dobio mob i nisu ništa uspjeli napraviti. Jedan chip koji izgleda kao memorija na grafičkoj kartici (malo kockasto) se "razlio" i nema spasa. Sad sam ga otvorio i imam par slika moba iz nuta ako kog zanima. Sad moram prodati vodeno hlađenje za komp i ostale pizdarije da skupim love za Sendu ili opet 6600
a jesi ga dugo imao........
Jedno tjedan dana. Bar sam uspio spasiti memorijsku karticu. Ona radi
e aj mi reci kolko si platio mem karticu ili ona dođe sa mobom i kolko je mb-a?
daj ti te slike ovdje, mozda m,mu ima spasa, pa nebi se od vode rastopio
Nema spasa. Vidi se da je nešto crno iscurilo iz jednog chipa. Na žalost ne mogu to dobro uhvatiti digitalcem jel ne mogu dobiti dobru sliku
Evo skini ovu sliku pa zoomiraj chip sa brojem 4370825 i vidjet ćeš kako se nešto crni
http://www.tehnoblic.com/slike/6600/R0012093.JPG
EDIT:
Evo označio sam ti mjesto crvenim krugom. You can't miss it :D
šta se nemože stavit novi takav čip?
a ko ce to lemit???? ali ne razumijem zasto bi to nesto iscurilo iz tog chipa?
ma to je zmazanoča sa druge robe u vešmašini :D